Ευχαριστεί την Μαρία Τριανταφύλλου ο Νίκος Καραπάνος για την αναστολή μετακίνησης υπαλλήλων από τη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike τριανταφύλλου

 Μετά την ενημέρωση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος από την βουλευτή κυρία Μαρία Τριανταφύλλου σχετικά με την  αναστολή μετακίνησης υπαλλήλων από τη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου, σε δήλωσή του αναφέρει: « Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς την βουλευτή κυρία Μαρία  Τριανταφύλλου  για την άμεση ανταπόκρισή της μετά την κινητοποίηση του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου προς αναστολή μετακίνησης υπαλλήλων που υπηρετούν στην Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.
Όπως είχε επισημανθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση του Δήμου, η αποδυνάμωση της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου από προσωπικό  έθετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, κατά συνέπεια θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Η εξέλιξη αναστολής των μετακινήσεων ασφαλώς είναι θετική, ωστόσο η υπηρεσία  είναι απαραίτητο να στελεχωθεί με επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό για την κάλυψη των αναγκών».

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.