ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Συνεχίζονται τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» .


Υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου συγκροτεί για το σχολικό έτος 2018-2019, για 7η συνεχή χρονιά το κοινωνικό φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» στο σχολικό συγκρότημα του  6ου Γυμνασίου Αγρινίου, κατόπιν της σχετικής αδείας του Δημάρχου Αγρινίου κ.κ. Γιώργου Παπαναστασίου, των Αντιδημάρχων Αγρινίου, κ.κ. Νικολάου Γκρίζη και κας Μαρίας Σαλμά, αρμοδίας για θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μαθήσεως τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης ευχαριστούμε την κ. Ελένη Αθανασιά διευθύντρια του 6ου γυμνασίου για την συνεργασία της καθώς και τον σύλλογο κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου.

Μετά από παράκληση και προτροπή πολλών γονέων, λόγω της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, συνεχίζουμε τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» .

Με τη βοήθεια του Θεού, οι καθηγητές του κοινωνικού είναι ιδιαιτέρως υπερήφανοι γιατί οι μαθητές του αύξησαν σημαντικά τις επιδόσεις τους αλλά και για τους επιτυχόντες μαθητές της περσινής Γ΄ Λυκείου του φροντιστηρίου, που φέτος ξεπέρασαν τους 25 και με επιμονή και μεθοδική προσπάθεια πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτερες και ανώτατες σχολές ανοίγοντας τους ορίζοντές τους για επαγγελματική και προσωπική καταξίωση.

Όπως τα προηγούμενα έξι χρόνια, το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει και φέτος με εθελοντές εκπαιδευτικούς και τα ενισχυτικά μαθήματα θα απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα τελεσθεί μαζί με την έναρξη των μαθημάτων στα Δημόσια σχολεία.

Οι εγγραφές των μαθητών, με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τον κηδεμόνα και το μαθητή (ή τη μαθήτρια), θα γίνονται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410-22824) από τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, καθημερινά από 9 το πρωί έως 12 το μεσημέρι καθώς και το απόγευμα από 6 μ.μ έως 8 μ.μ. (τη Δευτέρα, 3/9/2018, οι εγγραφές θα γίνονται μόνο το απόγευμα από 6 μ.μ έως 8 μ.μ.). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στα ενισχυτικά μαθήματα είναι τα ακόλουθα:

Εκκαθαριστικό έτους 2018 (για το φορολογικό έτος 2017) έως 10.000 Ευρώ καθώς και τυχόν δικαιολογητικά πολύτεκνης οικογένειας, ασθενείας, δανείου (εφόσον η οικογένεια βαρύνεται με την αποπληρωμή κάποιου δανείου), φοιτητών (εφόσον κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας σπουδάζει).
Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα, με την οποία να δηλώνει ότι, λόγω οικονομικής κρίσης, δε μπορεί να στείλει το παιδί του σε φροντιστήριο και να αιτείται τη συμμετοχή του παιδιού στο κοινωνικό φροντιστήριο, σημειώνοντας την τάξη και το σχολείο από το οποίο προέρχεται, τα μαθήματα ανά τάξη που το παιδί του θα παρακολουθήσει καθώς και αν αυτό παρακολούθησε την περσινή χρονιά (κατά το σχολικό έτος 2017-2018) το κοινωνικό φροντιστήριο (υπόδειγμα της Υπεύθυνης Δήλωσης βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης).
Φωτοτυπία του ελέγχου προόδου του παιδιού του περασμένου σχολικού έτους (2017-2018), το οποίο να περιλαμβάνει αναλυτική βαθμολογία (τίτλος σπουδών).
Βεβαίωση του σχολείου προς το κοινωνικό φροντιστήριο, ότι ο ενδιαφερόμενος είναι εν ενεργεία μαθητής.
Βεβαίωση της ενορίας που ανήκει ο μαθητής, προς το κοινωνικό φροντιστήριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια