ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 3-0


Σκέτος εφιάλτης ήταν για τον Παναιτωλικό το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα μπλόκαραν, αδυνατούσαν να συγκεντρωθούν στην άμυνα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι γηπεδούχοι.

Οι παίκτες του Ζοζέ Ανιγκό, εξαιρετικά ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα "καθάρισαν" τους Αγρινιώτες με γκολ στο 1', στο 5' και στο 27', όλα με ευθύνη της αμυντικής γραμμής και του γκολκίπερ Κυριακίδη.

ΕΠΤΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΤΣ
Ο Πανιώνιος, λοιπόν, δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι καθώς δείχνει εξαιρετική παραγωγικότητα με επτά γκολ στα δύο τελευταία του παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Τέσσερα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (μεσοβδόμαδα) κι άλλα τρία απόψε στην έδρα τους επί του Παναιτωλικού...

ΜΙΣΗ ΩΡΑ "ΠΑΡΤΙ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Μόλις στο πρώτο λεπτό οι "κυανέρυθροι" βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με δημιουργό τον Σπιριντόνοβιτς κι εκτελεστή τον Μασούρα. Ο Αυστριακός χτύπησε με πολλά φάλτσα το κόρνερ από τα αριστερά, η άμυνα του Παναιτωλικού δεν κατάφερε ν' αντιδράσει κι ο 24χρονος φορ άνετα έγραψε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (5') ήταν η σειρά του Κόρμπου να σκοράρει. Ο Πανιώνιος είχε ένα πλάγιο στη δεξιά πλευρά, ο Οικονομίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς τροφοδότησε τον αρχηγό του ο οποίος επίσης δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την εστία της ομάδας του Δέλλα.

Όσον αφορά το τρίτο γκολ του Πανιώνιου, αυτό προήλθε από τον Ντουρμισάι στο 27'. Ο Αλβανός φορ εκμεταλλεύτηκε την κακή απόκρουση του Κυριακίδη σε σουτ του Οικονομίδη έξω από την περιοχή, πήρε το "ριμπάουντ" κι μετέτρεψε σε... περίπατο το ματς των Νεοσμυρνιωτών.

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
Ο Παναιτωλικός έχει τη δικαιολογία των πολλών απουσιών, ωστόσο όπως είπε κι ο Τραϊανός Δέλλας η άμυνά του έκανε φοβερά "δώρα" στον Πανιώνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο, σαφώς, οι Αγρινιώτες συμμορφώθηκαν, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο, έστω κι το γκολ της τιμής.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Ζοζέ Ανιγκό επέδειξαν ψυχραιμία και σοβαρότητα στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. "Πάγωσαν" το ρυθμό όποτε χρειάστηκε, έδωσαν μέτρα στους Αγρινιώτες κι περίμεναν να... χτυπήσουν στην κόντρα με υπομονή ενώ είχαν το "τρίποντο" στην τσέπη τους.



πηγή:https://www.sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια