ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ν.Καραπάνος Περιττές οι υποδείξεις περί «ευαισθησίας» από τον κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καραπάνος

Ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος συνεχίζει με τη νέα του ανακοίνωση την πρακτική της ανακύκλωσης των ειρωνικών σχολίων και ύβρεων ελλείψει άλλων σοβαρών επιχειρημάτων.

   «Κουνάει το δάκτυλο» στο Δήμο και τη δημοτική αρχή και μιλά για στοιχειώδη ευαισθησία και ενεργοποίηση των υφιστάμενων δομών του δήμου. Τον ενημερώνουμε λοιπόν πως οι δομές του Δήμου είναι πλήρως οργανωμένες και αποτελεσματικές κι αν κληθούν να επιτελέσουν το έργο τους θα το πράξουν άριστα. Είναι στελεχωμένες με ειδικευμένο προσωπικό κι έτοιμες ν’ αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση ειδικά δε όταν αυτή αφορά συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη ή ακόμη και σε κίνδυνο. Το απέδειξαν περίτρανα στις αρχές του προηγούμενου Σεπτεμβρίου όταν 71 πρόσφυγες ζητούσαν βοήθεια, στήριξη και συμπαράσταση στο δράμα τους.
   Το αποδεικνύουν καθημερινά επεκτείνοντας διαρκώς τα αντικείμενα των δράσεων τους, προσφέροντας φροντίδα και μέριμνα σε χιλιάδες πλέον συνανθρώπους μας, για τους οποίους ουδέποτε εξέτασαν την καταγωγή, την εθνικότητα, τη θρησκεία ή το χρώμα του δέρματός τους. Ο Δήμος, δημιούργησε χωρίς να έχει καμία υποχρέωση να το κάνει, νέες δομές στήριξης ευάλωτων κοινωνικά ομάδων στις οποίες μάλιστα έδωσε μόνιμο χαρακτήρα. Ενεργοποίησε δε την ίδια την κοινωνία και τις δυνάμεις της για τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά.
 Επομένως, είναι περιττές οι υποδείξεις του περί «ευαισθησίας». Ασφαλώς αναμένεται με ενδιαφέρον η συμμετοχή του κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Μέχρι τότε, λόγο έλλειψης άλλου ενδιαφέροντος μπορεί  να «σκαλίζει» τη «Διαύγεια» προς ανακάλυψη «φλεγόντων θεμάτων» και μικροπολιτικών «θησαυρών» που μονίμως καταλήγουν «άνθρακες».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια