ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Π.Παπαδόπουλος Η παράσταση αρχίζει,σε ρόλο Πινόκιο ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike παπαδόπουλος

κ. Καραπάνο,
Γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς και η τοπική κοινωνία τις θέσεις και τις απόψεις μου για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του Δήμου, που ως αυτοδιοικητική παράταξη «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» έχουμε δημοσιοποιήσει.
Εάν υπήρχαν υπηρεσιακές ανάγκες και ποιες που αφορούν τη διοίκηση δύο (2) Νοσοκομείων, σε σχέση με την παρουσία μου στη σύσκεψη που προκαλέσατε σχετικά με τους μετανάστες που φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της πόλης και την οποία διοργανώσατε εκ των υστέρων, αφήστε να το γνωρίζουμε εμείς. Εξάλλου, στο Δημοτικό Συμβούλιο, που μέχρι σήμερα δεν έχετε συγκαλέσει, έχουμε να πούμε πολλά κ. Καραπάνο…
Ως προς την επικοινωνία μου με τον Γ.Γ. Μεταναστευτικής κ. Μιλτιάδη Κλάπα, εξακολουθείτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΤΕ γιατί σε ερώτημα που του κάνατε για την «νοσηλευτική αντιμετώπιση» την επόμενη ημέρα έλευσης και εγκατάστασης των μεταναστών, σας έδωσε τη λογική και αναμενόμενη απάντηση, ότι τυχόν προβλήματα υγείας θα αντιμετωπιστούν από το Νοσοκομείο, το ΚΕΛΠΝΟ και τους φορείς που έχουν αρμοδιότητα. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Και φυσικά δεν σας είπε, όπως για πολλοστή φορά συκοφαντικά αναφέρετε, ότι ήμουν γνώστης της έλευσης των μεταναστών!
Σας προκαλώ λοιπόν, εσείς ο ίδιος να ζητήσετε άρση του τηλεφωνικού σας απορρήτου για να δούμε ποιος λέει αλήθεια!
Εξακολουθείτε λοιπόν να είστε κατά συρροή ψεύτης και συκοφάντης και σας δηλώνω ότι ως τέτοιος θα αντιμετωπιστείτε.
Το να επισκέπτεται κάποιος το ΚΕΠ Μεσολογγίου με την ιδιότητα εκπροσώπου του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για να πάρουν ΑΜΚΑ όσοι δεν έχουν, που απαιτεί η εθνική νομοθεσία, εσάς τι σας κόβει; Δικό σας είναι το ΚΕΠ κ. Καραπάνο για να χρησιμοποιείτε υπαλλήλους και προσωπικό ως το κρυφό μάτι των ενοχλητικών συμπολιτών που ζητούν εξυπηρέτηση, η οποία εντάσσεται στις αρμοδιότητες των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών; Αλλά βέβαια, η συγκεκριμένη πρακτική είναι συνηθισμένη, όχι μόνο εκεί, αλλά και στο σύνολο της διοικητικής πυραμίδας του Δήμου, ως ελάχιστο δείγμα γραφής της δικής σας αντίληψης που υπακούει στη λογική χρόνια τώρα του βολέματος των «δικών μας παιδιών».
Τέλος, μιας και έχετε ξεπεράσει τον Πινόκιο των παιδικών μας χρόνων, προτείνω να παρακολουθήσετε την παράσταση «Ο Πινόκιο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου». Καλό θα σας κάνει.

ΥΓ. Σας προτρέπω, δείχνοντας στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν καταλύσει στην πόλη, να ενεργοποιήσετε τις υφιστάμενες δομές του Δήμου και την τοπική κοινωνία να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους ως άνθρωποι και ως Μεσολογγίτες. Άλλο δρόμο πλέον δεν έχετε, γιατί για άλλη μια φορά τα γεγονότα θα σας ξεπεράσουν.       

Ι.Π. Μεσολογγίου, 24 Νοεμβρίου 2018
Πάνος Παπαδόπουλος
Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νιας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια