ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

52 νέοι οικισμοί του Δήμου Αγρινίου θα έχουν πρόσβαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς


Ο Δήμος Αγρινίου ενημερώνει σε ανακοίνωσή του τους δημότες του ότι έχει ξεκινήσει η  διαδικασία υλοποίησης του έργου: «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Οι ενδιαφερόμενοι μόνιμοι κάτοικοι 52 οικισμών του Δήμου Αγρινίου, που είναι εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, μπορούν μέχρι 19 Μαρτίου 2019, να υποβάλουν αίτημα στα ΚΕΠ του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να λάβουν δωρεάν υπηρεσίες τηλεοπτικής κάλυψης.
Οι δικαιούχοι κατατάσσονται σε κατηγορίες με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη ξεχωριστού νοικοκυριού και αναλόγως προσκομίζουν  τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσουν  ανά κατηγορία.
Οι εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες τηλεοπτικής κάλυψης είναι η digea και η cosmote tv ενώ η  επιλογή θα γίνεται από τον δικαιούχο. Η πληρωμή της επιδότησης μετά τον έλεγχο της αίτησης θα γίνεται απευθείας στην εταιρία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πληροφορηθούν τις προϋποθέσεις αναλυτικά από τα ΚΕΠ του Δήμου Αγρινίου και από τα επισυναπτόμενα ΦΕΚ Ν.4563/2018 (ΦΕΚ Α 169) και ΚΥΑ 3269/2018 (ΦΕΚ Β 5022), αρχεία 4 και 5 αντίστοιχα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια