ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του ο Γιώργος Παπαναστασίου,στην έναρξη του 1ου ΒΑΑ (φωτο-βίντεο)


Και επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την εκ'νέου διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου Αγρινίου,  ο Δήμαρχος  Γιώργος Παπαναστασίου, σήμερα το μεσημέρι με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην έναρξη του έργου ΒΑΑ στην Ν.Α. είσοδο του Αγρινίου(Αρχιμήδη και Παυσανία).

Ο κ.Παπαναστασίου έκανε λόγο για την μεγάλη προσπάθεια των 4 1/2 προηγούμενων χρόνων όπου τέθηκαν οι βάσεις μέσα από τον σχεδιασμό για την δημιουργία μιας νέας αρχής στην πόλη του Αγρινίου, μια στρατηγική,την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη αλλά μια μια σειρά άλλων έργων μικρών και μεγάλων που θα αλλάξουν και θα βελτιώσουν τον τόπο και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

«Είναι το πρώτο έργο στα περίχωρα του Αγρινίου, αυτό στο οποίο βρισκόμαστε, της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης όπως και τα περισσότερα έργα. ‘Εργα που δεν αφορούν το κέντρο της πόλης μόνο όπως κάποιοι έσπευσαν να πουν.

Μέχρι τώρα έχουν ενταχθεί έργα 9.000.000,00 ευρώ, με το πρώτο να είναι αυτό στο οποίο βρισκόμαστε, το δεύτερο είναι η αποχέτευση της περιοχής Αγίας Βαρβάρας περιμετρικής Αγρινίου και το τρίτο έργο αφορά την δημιουργία των τεσσάρων πλατειών που θα γίνουν όλες στην περίμετρο του Αγρινίου.
Επίσης όπως είπε ο κ.Παπαναστασίου και πριν 5 χρόνια στις 11 Φεβρουαρίου του 2014 είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές εκείνης της χρονιάς.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ.Παπαναστασίου 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια