ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σύλλογος Επαγγελματιών Εστίασης-Αναψυχής Αγρινίου :Εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και αύξηση των ελέγχων από τις αρχές


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μία αναστάτωση στα καταστήματά μας από ελέγχους που έγιναν για τον αντικαπνιστικό νόμο. Σε συναντήσεις που κάναμε με αρμόδιους φορείς, μας ενημέρωσαν ότι ο νόμος είναι σε ισχύ και οφείλουν να τον εφαρμόσουν, όπως γίνεται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Οι καταγγελίες είναι καθημερινές από πελάτες των καταστημάτων μας, που ζητούν επιτακτικά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες το ΔΣ του σωματείου μας θεωρεί ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εφαρμόσουμε τον νόμο αυτό. Για τον λόγο αυτόν ζητούμε από τους συναδέλφους την συμμόρφωση τους στον αντικαπνιστικό νόμο.

Η εφαρμογή του νόμου πρέπει να είναι καθολική ώστε να εκλείψουν περιπτώσεις αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των συναδέλφων. Το ΔΣ οφείλει, και θα είναι, απέναντι σε οποιονδήποτε συνάδελφο δεν συμμορφωθεί.

Ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές να αυξήσουν τους ελέγχους τους, με σκοπό την συμμόρφωση όλων αλλά και την προστασία αυτών που έχουν ήδη εφαρμόσει των νόμο.

Βγάζουμε σταχτοδοχεία, τοποθετούμε σημάνσεις και προμηθευόμαστε το βιβλίο ελέγχου! Δεν κλείσαμε με τόσα δεινά αυτά τα χρόνια, ε δεν θα μας κλείσει ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ!!!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια