ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Α.Ο Αγρινίου :Η συνέντευξη της εβδομάδας


Ο Γιώργος Τσατάς είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας". Ο νεαρός guard αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Χαλκηδόνα την περασμένη Κυριακή, σε αυτό που ακολουθεί με τον Έσπερο Λαμίας και στο δύσκολο δίμηνο που ακολουθεί και θα κρίνει τους στόχους της ομάδας μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γιώργο τι θεωρείς ότι έφερε την ήττα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τη Χαλκηδόνα;
Πιστεύω πως μας έλειψε η συγκέντρωση σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Μας στοίχισε που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα 45 λεπτά και έτσι ήρθε η ήττα.

Το γεγονός ότι πλέον είστε μαζί με την Ελευθερούπολη στη 2η θέση σας αγχώνει ή μπορεί να σας πεισμώσει για τη συνέχεια;
Εννοείται πως μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια. Όμως σε καμία περίπτωση δεν κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα, αλλά μόνο το τι κάνουμε εμείς.

Στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Έσπερο στη Λαμία τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε στις νίκες;
Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δώσουμε όλοι το 100% για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ποια είναι τα δυνατά στοιχεία της ομάδας της Λαμίας που πρέπει να περιορίσετε;
Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που παίζει γρήγορο μπάσκετ. Εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι και να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Ο προπονητής σας Γιάννης Διαμαντάκος μίλησε μετά τον αγώνα με τη Χαλκηδόνα για ένα δίμηνο που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους σας. Τι οφείλετε να κάνετε σε αυτό το διάστημα προκειμένου να διατηρηθείτε στην πρώτη δυάδα;
Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα και ακόμα περισσότερο. Είναι πραγματικά ένα δύσκολο δίμηνο και πρέπει να δώσουμε τα πάντα και να μείνουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Περιοχή συνημμένων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια