ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Περιοδεία Σταύρου Καμμένου σε Νεάπολη, Τριαντέικα και Σπολάιτα


Σε Νεάπολη, Τριαντέικα και Σπολάιτα συνεχίστηκαν το  απόγευμα της Τρίτης 7 Μαΐου, οι περιοδείες του υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου Σταύρου Καμμένου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Είχε την ευκαιρία να ακούσει, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, τα προβλήματα και τις προοπτικές των συγκεκριμένων περιοχών.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στο αποχετευτικό δίκτυο, την βελτίωση του οδικού δικτύου και ηλεκτροφωτισμού, την αξιοποίηση δημοτικών χώρων για την δημιουργία πλατειών-παιδικών χαρών, τη συνεργασία μεταξύ πολιτιστικών συλλόγων των περιοχών αυτών με το Δήμο για την αναβάθμιση του πολιτιστικού γίγνεσθαι και την ανάδειξη του φυσικούς κάλλους  όπως της Σπολαίτας, «το μπαλκόνι προς τη Λίμνη Στράτου και την ποταμό Αχελώο».

Επικεντρώθηκαν επίσης  στην αξιοποίηση της Δημοτικής έκτασης των 39 στρεμμάτων στα Τριαντέικα, τα οποία και είχαν αγοραστεί  από τον πρώην Δήμαρχο Νεάπολης με σκοπό την μεταφορά του γηπέδου Ελαιοφύτου και την δημιουργία και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων, ωστόσο αυτή η έκταση παραμένει μέχρι και σήμερα αναξιοποίητη .





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια