ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παρουσίαση του συνδυασμού για την Κοινότητα Καινουργίου «Αγρίνιο Νέα αρχή, τόπος να ζεις»


Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του ν. 4555/2018 καταρτίστηκε ο συνδυασμός "Αγρίνιο Νέα αρχή,τόπος να ζεις"που θα συμμετέχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, για την ανάδειξη Συμβούλωντης Κοινότητας Καινουργίου,Δημοτικής Ενότητας Θεστιέων  του Δήμου Αγρινίου της Π.Ε Αιτ/νιας.


Ο Συνδυασμός έχει ως εξής:
Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Καινουργίου (με αλφαβητική σειρά):

1.ΓΙΩΤΗΣ Αθανάσιος του Χρήστου

2.ΖΗΣΗΣ Παντελεήμων του Βασιλείου

3.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Βασίλειος του Νικολάου

4.ΣΕΛΙΜΑ Ελένη του Δημήτριου

5.ΣΤΑΜΟΎΛΗ Δέσποινα του Σπυρίδων

6.ΤΑΣΙΟΥΛΗ Δήμητρα του Αθανασίου

7.ΤΣΙΛΙΜΕΚΗΣ Θεόδωρος του Ευάγγελου

8.ΤΣΟΛΚΑΣ Χρήστος του Γεωργίου

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Φίλοι και συντοπίτες,

ο συνδυασμός   "Αγρίνιο νέα Αρχή-Τόπος να ζεις" στον οποίο έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε και να διεκδικήσουμε την ψήφο σας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, έγινε με μοναδικό σκοπό τα κοινά της Κοινότητάς μας, αποφασισμένοι να εκτεθούμε και στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας.

Δεν αποσκοπούμε σε καμία των περιπτώσεων οφίτσια και βιλαέτια τα οποία αποκομίζονται από  "καρέκλες'' και θέσεις εξουσίας.

Δεν επιθυμούμε να γίνουμε τοπικοί μικροπαράγοντες και να αποκομίσουμε προσωπικά οφέλη.

Έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον όλων των συγχωριανών μας,με αφετηρία το όραμα μας,την διάθεση για παραγωγή έργου και  ανιδιοτελή εργασία.

Σας καλούμε να συμμετέχετε καθολικά στις επερχόμενες δημοτικές- κοινοτικές εκλογές και να στηρίζεται δια μέσου της ψήφους σας τον συνδυασμό μας.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού  '''Αγρίνιο νέα Αρχή , τόπος να ζεις''' για την Κοινότητα Καινουργίου ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μας, όλων των παρατάξεων και μετά το πέρας των εκλογών  οι εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι  να συνεργαστούν και να προσφέρουν παραγωγικά στην τοπική κοινωνία στην οποία είμαστε δημότες"

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για την Κοινότητα Καινουργίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια