Το ΙΚΑ και το Δασαρχείο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Σπήλιος Λιβανός


Το  ΙΚΑ Αγρινίου στην πλατεία Δημάδη επισκέφθηκε το πρωί ο Σπήλιος Λιβανός ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία κουβέντιασε με δεκάδες ασφαλισμένους οι οποίοι βρέθηκαν εκεί και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Λιβανός θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στους χώρους της υγείας καταγράφοντας τα προβλήματα με στόχο την επομένη των εκλογών να ξεκινήσει η προσπάθεια επίλυσής τους.Το Δασαρχείο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Σπήλιος Λιβανός συνεχίζοντας τις επαφές του με πολίτες, επαγγελματίες και φορείς της Αιτωλοακαρνανίας. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε με τη Δασάρχη κα Αλεξάνδρα Πολίτη και το προσωπικό και ενημερώθηκε για το έργο της υπηρεσίας αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Λιβανός επεσήμανε πως η επίσκεψη αυτή συμβολίζει την σημασία αυτής της υπηρεσίας στην αγροτική, κτηνοτροφική, τουριστική και οικοδομική ανάπτυξη της Ελλάδας και της Αιτωλοακαρνανίας, τονίζοντας πως «η επιχειρηματικότητα και η ανάπτυξη έχουν ανάγκη από παραγωγικές, δημιουργικές και αξιόπιστες δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες και θα ενισχύσουν την προσπάθεια για να γίνει το μεγάλο άλμα προς τα μπρος!»Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.