ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το ΙΚΑ και το Δασαρχείο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Σπήλιος Λιβανός


Το  ΙΚΑ Αγρινίου στην πλατεία Δημάδη επισκέφθηκε το πρωί ο Σπήλιος Λιβανός ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία κουβέντιασε με δεκάδες ασφαλισμένους οι οποίοι βρέθηκαν εκεί και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Λιβανός θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στους χώρους της υγείας καταγράφοντας τα προβλήματα με στόχο την επομένη των εκλογών να ξεκινήσει η προσπάθεια επίλυσής τους.



Το Δασαρχείο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Σπήλιος Λιβανός συνεχίζοντας τις επαφές του με πολίτες, επαγγελματίες και φορείς της Αιτωλοακαρνανίας. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε με τη Δασάρχη κα Αλεξάνδρα Πολίτη και το προσωπικό και ενημερώθηκε για το έργο της υπηρεσίας αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Λιβανός επεσήμανε πως η επίσκεψη αυτή συμβολίζει την σημασία αυτής της υπηρεσίας στην αγροτική, κτηνοτροφική, τουριστική και οικοδομική ανάπτυξη της Ελλάδας και της Αιτωλοακαρνανίας, τονίζοντας πως «η επιχειρηματικότητα και η ανάπτυξη έχουν ανάγκη από παραγωγικές, δημιουργικές και αξιόπιστες δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες και θα ενισχύσουν την προσπάθεια για να γίνει το μεγάλο άλμα προς τα μπρος!»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια