ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με περιοδεία στο Καινούργιο κλείνει ο προεκλογικός αγώνας για τον υποψήφιο βουλευτή Αντώνη Μίκροβα

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress Μίκροβας

   Τρεις κουραστικές εβδομάδες κράτησε αυτός ο προεκλογικός αγώνας. Ένας αγώνας για τη γνωστοποίηση του ΜέΡΑ25 – και της δικής μου υποψηφιότητας ως επακόλουθο – που απαιτούσε συνεχή παρουσία στις πόλεις και τις κωμοπόλεις του νομού μας.
Σ’ αυτό το πλαίσιο ήρθα σε επαφή με πολίτες πολλών κοινωνικών και οικονομικών στρωμάτων, μιλήσαμε και κατέγραψα τα πολλά και διαφορετικά προβλήματα. Προτάθηκαν και από τις δύο πλευρές λύσεις και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά τις εκλογές.

   Πέρα από τους πολίτες επισκέφθηκα και διάφορες διοικητικές υπηρεσίες. Λόγω της ιδιότητάς μου θα αναφερθώ στην επίσκεψή μου στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Αιτωλοακαρνανίας. Σε μία συνάντηση με τον Διευθυντή της, κ. Στέφανο Νικολόπουλο, συζητήσαμε για τη δακοκτονία, για τις μονάδες πτηνοτροφίας που υπάρχουν στον νομό μας, για την κτηνοτροφία, για τις κερδοφόρες καλλιέργειες που μπορούν να στραφούν οι αγρότες, για τις αναπτυξιακές στοχεύσεις...

   Τελευταία στάση του κύκλου αυτού αποτελεί το Καινούργιο Τριχωνίδας, τόπος καταγωγής και μόνιμης διαμονής μου, στο οποίο θα περιοδεύσω απόψε στις 20:30 κλείνοντας έτσι μια δημιουργική πορεία προς τις εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια