ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επίσκεψη Κώστα Καραγκούνη σε Μακύνεια- Πλατανίτη- Αντίρριο


Την Δημοτική Ενότητα του Αντιρρίου, την Μακύνεια και τον Πλατανίτη επισκέφτηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, δηλαδή τις περιοχές όπου καταγράφηκαν οι περισσότερες καταστροφές από το ακραίο καιρικό φαινόμενο που σάρωσε την περιοχή.

Μεγάλες καταστροφές υπέστη το οδικό δίκτυο αλλά και περιουσίες των κατοίκων. Μεταξύ άλλων, μεγάλες ζημιές έγιναν στην περιοχή του Αντιρρίου, διεκόπη η κυκλοφορία στην Ιονία Οδό στο ύψος του Πλατανίτη, έκλεισε η Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου ενώ χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν άτομα από τη σύραγγα της Ιονίας Οδού και του τούνελ της Κλόκοβας. Πολλές δεκάδες σπίτια πλημμύρισαν και περιουσίες καταστράφηκαν.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από κατοίκους επί τόπου αλλά και από τις αρχές της περιοχής και ζήτησε την άμεση καταγραφή αλλά και αποκατάσταση των ζημιών. Τόνισε πως προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην καταγραφή των ζημιών στα σπίτια και τα μαγαζιά που πλημμύρισαν. Δεσμεύτηκε να έρθει σε άμεση επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών και να ζητήσει να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή αλλά και να αντιμετωπιστεί επιτέλους και το πρόβλημα με τα ρέματα της περιοχής που άλλωστε είναι αυτά που προκάλεσαν και την μεγαλύτερη καταστροφή.

Αίσθηση προκαλεί το μέγεθος των καταστροφών όπως φαίνεται και από το συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια