ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Διαμαρτύρονται για το σκοτάδι οι κάτοικοι της οδού Κρυστάλλη


Έντονα είναι τα τα παράπονα των κατοίκων τις οδού Κρυστάλλη στο Αγρίνιο, μιας και το πρόβλημα του ελλιπούς φωτισμού είναι συχνό.

Πότε τρεις κολώνες εκτός ρεύματος, πότε οι μισές, και πότε όλες κατά μήκος της οδού, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τις βλάβες του Δήμου Αγρινίου, αλλά εδώ ισχύει το… “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”…

Οι αρμόδιοι του δήμου Αγρινίου συνιστούν στους πολίτες να καλούν στο 15194 , το οποίο υποτίθεται πως υπάρχει για να εξυπηρετεί ζητήματα καθημερινότητας και αιτήματα δημοτών, όμως στο τηλέφωνο αυτό, δεν απαντάει κανείς!

Για το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει ενημερωθεί πολλές φορές η δημοτική αρχή, μιας και δεν είναι τωρινό. Πιθανότατα ο ηλεκτροφωτισμός στον συγκεκριμένο δρόμο να αντιμετωπίζει μόνιμα τεχνικά προβλήματα, μιας και οι διακοπές είναι συνεχείς.

“Πρέπει να καταλάβει η δημοτική αρχή ότι τίθεται σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και καλό θα είναι να το κοιτάξει το πρόβλημα, και να το λύσει άμεσα “, λένε περίοικοι, που εύλογα εκφράζουν παράπονα για τη λειτουργία της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού του δήμου.

Μιας υπηρεσίας που δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής.

πηγή:aerasnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια