ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με Joker η έναρξη του κινηματογράφου «άνεσις»


Ξεκινά  την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου η καινούργια κινηματογραφική περίοδος για το Δημοτικό Κινηματογράφο  «Άνεσις».
Η αίθουσα ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό και σας προσκαλεί σε μαγικές διαδρομές στον κόσμο της 7ης τέχνης  με επιλογές από κορυφαίους δημιουργούς του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Όπως κάθε χρόνο,  έτσι και φέτος, οι Αγρινιώτες αναμένεται να αγκαλιάσουν το Δημοτικό Κινηματογράφο ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄που  λειτουργεί όλες τις ημέρες του έτους προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως ψηφιακό ήχο, εικόνα και κλιματισμό.

Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 θα προβληθεί η ταινία  :

Joker

Joker

Πάντα μόνος ανάμεσα στο πλήθος, ο Άρθουρ Φλεκ (ΧοακίνΦίνιξ) αναζητά να συνδεθεί. Καθώς περιφέρεται στην εχθρική Γκόθαμ, ο Άρθουρ φοράει δύο μάσκες. Τη μία τη βάφει ο ίδιος στο πρόσωπο του κάθε πρωί που δουλεύει ως κλόουν. Τη δεύτερη δεν μπορεί να τη βγάλει ποτέ. Είναι η μεταμφίεση που κρύβει τη μάταιη προσπάθεια του να γίνει μέρος του κόσμου γύρω του και όχι απλώς ένας καταπατημένος άντρας. Ορφανός από πατέρα, ο Άρθουρ έχει μία αδύναμη μητέρα, που τον φωνάζει Happy, το παρατσούκλι που του καλλιεργεί ένα μόνιμο, σπασμωδικό χαμόγελο για να κρύψει τον πόνο μέσα του. Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο κοινωνικά απόβλητος άντρας εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο.

Σκηνοθεσία:ΤοντΦίλιπς
Πρωταγωνιστούν: ΧοακίνΦίνιξ, ΖαζίΜπιτζ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Φράνσις Κόνροϊ, ΜαρκΜάρον, Μπιλ Καμπ, Γκλεν Φλέσλερ, Σι Γουίγκαμ, ΜπρετΚάλεν, Ντάγκλας Χοτζ, ΤζοςΠάις


ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 7.00 μ.μ. & 9.30 μ.μ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια