Χορωδιακή συνάντηση στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike μουσικό

 Το φετινό Χριστουγεννιάτικο «Παραμύθι από ζάχαρη» του Δήμου Αγρινίου θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και πρωτότυπο. Η μέθεξη, η αρμονία, η καλλιτεχνική συμμετρία θα πρωταγωνιστήσουν στη χορωδιακή συνάντηση, που για 15η συνεχή χρονιά διοργανώνει ο ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου υπό την αιγίδα του Δήμου.

      Στις 14 Δεκεμβρίου το Σάββατο το βράδυ στις 7:30, στην υπέροχη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου της πόλης, οι εκατόν είκοσι και πλέον εκλεκτοί χορωδοί από την Καλαμάτα, τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, την Ανατολική Αιγιάλεια, θα ενώσουν τις φωνές τους και τις καρδιές τους με τα παιδιά της «ΑΛΘΑΙΑΣ», της εξαίρετης χορωδίας του Μουσικού Σχολείου και τους διοργανωτές χορωδούς του ΟΡΦΕΑ σε μια ανεπανάληπτη μουσική Χριστουγεννιάτικη πανδαισία.

Οι αντηχήσεις και απηχήσεις της βραδιάς θα επιβεβαιώσουν την ανεκτίμητη αξία των δημιουργών τους. Ένα ακόμη λυτρωτικό μελωδικό ταξίδι του νου και των αισθήσεων, που οι ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα τα ονειρευθούν, να θυμηθούν, να νοσταλγήσουν.
       
                                                                   Δ.Σ. ΟΡΦΕΑ 

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.