ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Κοπή Βασιλόπιτας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας (φωτο)


Το Σάββατο 08/02/2020, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, όλοι οι αστυνομικοί, εν ενεργεία, εν αποστρατεία, αλλά και οι πολιτικοί υπάλληλοι, δια μέσω των συλλόγων μας, βρεθήκαμε για την κοπή της πίτας, σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.




Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν από κοινού οι: η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου και ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού Νοτιοδυτικής Ελλάδος. Ευχή όλων, η υγεία, η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο.



Την πίτα ευλόγησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Μακάριος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και ο Πανοσιολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος της ενορίας του Αγίου Δημητρίου πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης.

Χαιρετισμό απηύθυναν αρχικά οι Πρόεδροι των Συλλόγων, ήτοι: ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Μαυραγάνης Χρήστος, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Δ.Ε.Α. Α/Β΄ Κώστας Νικόλαος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων κ. Τσούνης Δημήτρης, και ο εκπρόσωπος του συλλόγου πολιτικού προσωπικού κ. Ντζάνης Κωνσταντίνος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Δ κ. Δημήτριος Γαλαζούλας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλ/νίας κ. Μπόκας Χριστόφορος. Επίσης αναγνώστηκε επιστολή του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. και Βουλευτή Αιτωλ/νίας κ. Σπήλιου Λιβανού, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί, αντ’ αυτού παρευρέθη ο κ. Ψαρράς Θωμάς, συνεργάτης του πολιτικού του γραφείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και έργων κ. Μαυρομάτης Αθανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ενέργειας, περιβάλλοντος, φυσικών πόρων και χωροταξίας κ. Δημητρογιάννης Λάμπρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Φωτάκης Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Κολοβός Σωτήρης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Φαρμάκης Ιωάννης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κα Χριστίνα Σταρακά, η πολιτευτής με την Ν.Δ. κ. Μπόκα Γεωργία, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ. Πετράκης Ευστράτιος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, σύσσωμη η ηγεσία της τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας και πλήθος αστυνομικών εν ενεργεία και εν αποστρατεία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύνδεσμος Αποστράτων βράβευσε, για την προσφορά τους στην κοινωνία, την Άμεση Δράση Αγρινίου και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πρόσφεραν επίσης μία εικόνα της Αγίας Ειρήνης προστάτιδα των αποστράτων, η οποία θα κοσμεί την είσοδο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Κοινή συνισταμένη όλων των παρευρισκομένων αποτέλεσε η αντίληψη ότι η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της κοινωνίας. Οι δεσμοί που αναπτύσσονται μεταξύ των τοπικών αρχών, φορέων και της κοινωνίας με την αστυνομία, συμβάλλουν στο να έχουμε μια καλύτερη και ασφαλή κοινωνία.










Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                  ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια