ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αποκριάτικη ατμόσφαιρα με κέφι ,χορό και χαρά στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών Δ. Αγρινίου (φωτο)


Τον ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγρινίου την περασμένη Κυριακή. Ο Σύλλογος  αναφέρει σε δήλωσή του:
"                                    <<Ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό περάσαμε όλοι μαζί στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου μας!
Ευχαριστούμε πολύ το Εστιατόριο Πιθάρι - Studio Πιθάρι για τη φιλοξενία και την άψογη πάντα εξυπηρέτηση!
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, που ήταν συγκινητικά πολλοί και είχαν κέφι για χορό, παιχνίδια, face painting, βροχή από μπουρμπουλήθρες, μπαλονοκατασκευές, και τόσα άλλα που οργάνωσε η Η Κλοούνιτσα σας Βαλεντίνα παρέα με τις μασκότ με μεγάλη επιτυχία!
Ευχαριστούμε πολύ όλα τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις, και όλους όσους μας πρόσφεραν απλόχερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους για τη λαχειοφόρο μας!

Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλα τα τοπικά ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και μη, που είναι πάντα στο πλευρό μας και δημοσίευσαν για τον χορό μας!
Πολλές ακόμη δράσεις του συλλόγου μας σχεδιάζονται για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα...>>

Εκ του Δ.Σ του Συλλόγου 











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια