ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Κινήσεις του προέδρου για να επαναλειτουργήσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη


Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης σχετικά με τον σχεδιασμό για επαναλειτουργία της δημοτικής βιβλιοθήκης, η οποία όπως αναφέρει μετά από λάθος αποφάσεις και κακές συνεννοήσεις έχει εγκαταλειφθεί(εικόνα).
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη στεγάζεται στο ισόγειο του Ματσουκειου κληροδοτήματος στο Καινούργιο και σύμφωνα με τα αρχεία διατηρεί 4100 βιβλία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Θα ήθελα ως πρόεδρος της κοινότητα Καινουργίου να πω τα εξής:

Λόγω αρχών και λόγω επαγγελματικής ιδιότητας στόχος μου είναι πάντα να βοηθώ να προσφέρω και να είμαι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, να υπηρετώ τη νομιμότητα και όχι συμφέροντα μικρά ή μεγάλα...

Επιθυμία μου είναι να προσπαθήσω να είμαι πάντα δίκαιος απέναντι σε όλους και όχι κατά ανάγκη αρεστός.

Διαδικασίες που αφορούν τα κοινά να γίνονται πάνω στο τραπέζι και όχι υπόγεια.

Με οδηγό λοιπόν όλα τα παραπάνω θα ασκήσω τα καθήκοντα μου και να είστε σίγουροι με τον ίδιο ζήλο μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μου.

Σε όλα αυτά πιστεύω δίπλα μου θα είναι το κοινοτικό συμβούλιο που τον καθένα ξεχωριστά σέβομαι και εκτιμώ, και πιστεύω πως πρεσβεύουν τις ίδιες ή παρόμοιες ιδέες.

Δίπλα μας όμως σε όλα αυτά θέλω και πρέπει να είναι και το σύνολο των υγειών κατοίκων της κοινότητας μας και ο καθένας από τη μεριά του και βάση των δυνατοτήτων του να στηρίζει ενέργειες που θα καλυτερεύουν την ποιότητα ζωής μας και θα μας ξεχωρίζουν ως κοινότητα.

Απόφαση μου είναι η προσπάθεια για επαναλειτουργία της κοινοτικής βιβλιοθήκης που εδρεύει στο ισόγειο του Ματσούκειου κληροδοτήματος ,μια βιβλιοθήκη που θα γίνει σύγχρονη και θα λειτουργεί ως δανειστική.

Τη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη προγενέστεροι από εμάς είχαν όραμα κόπιασαν και τη δημιούργησαν(με περισσότερα από 4100 σύμφωνα με το βιβλίο εισερχομένων, βιβλία που θα αναζητηθούν και θα είναι προσβάσιμα στο κοινό) αντιλαμβανόμενοι ότι τα βιβλία είναι πολιτισμός ,διέξοδος και η γνώση που προσφέρουν ιδιαίτερη.

Λάθος αποφάσεις ,κακές συνεννοήσεις οδήγησαν τη βιβλιοθήκη στις εικόνες που θα παραθέσω στη συνέχεια.

Αφήνω λοιπόν στη κρίση του καθενός τα παραπάνω,να αναλογιστεί τι θέλουμε πραγματικά και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια