ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγαπάμε το φλοράλ σε όλο το σπίτι



Η τάση του φλοράλ μοτίβου σε ρούχα και εσωτερική διακόσμηση είναι κάτι το οποίο κρατάει τα σκήπτρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θεωρείται ένα κατ’ εξοχήν ρομαντικό στυλ και γι’ αυτό προτιμάται κυρίως από τις γυναίκες, αν και τις τελευταίες δεκαετίες βλέπουμε και αρκετούς άντρες να το προτιμούν στα ρούχα τους.

Όσον αφορά στη διακόσμηση του σπιτιού μας το φλοράλ μπορεί να εναρμονιστεί υπέροχα σε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο, από το μπάνιο μέχρι και το σαλόνι. Και εδώ προσφέρει μια ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση, ενώ μας βοηθάει να χαλαρώνουμε και να ξεκουράζουμε το μυαλό μας.

Πώς μπορούμε να εντάξουμε το φλοράλ σε διάφορα σημεία του σπιτιού μας;

Μια καλή ιδέα για φλοράλ διακόσμηση είναι τα σκεπάσματα στο κρεβάτι μας. Το υπνοδωμάτιό μας είναι ο πλέον προσωπικός μας χώρος και έχουμε την άνεση να είμαστε απόλυτα ο εαυτός μας. Μπορούμε λοιπόν να βρούμε το ύφος του φλοράλ που μας ταιριάζει καλύτερα και να το επιλέξουμε για τα κλινοσκεπάσματά μας.

Επίσης, μπορούμε να επιλέξουμε το φλοράλ στα διάφορα μαξιλάρια και αυτή τη φορά όχι μόνο στο κρεβάτι μας. Μπορούμε να επενδύσουμε σε μαξιλάρια για τον καναπέ μας με φλοράλ μοτίβο και μάλιστα σε πολύ μοντέρνα και ιδιαίτερα σχήματα και χρώματα.

Μια ακόμα κομψή λύση είναι τα φλοράλ μοτίβα σε κουρτίνες και  στόρια που κοσμούν τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού μας. Ειδικότερα οι ρολοκουρτίνες αποτελούν την ιδανική επιλογή τα τελευταία χρόνια, αφού είναι πιο εύκολες στον καθαρισμό τους σε σχέση με τις κλασικές κουρτίνες και επιτυγχάνουν μεγαλύτερα ποσοστά σκίασης στο σπίτι.

Οι ταπετσαρίες τοίχου με φλοράλ μοτίβα είναι κι αυτές αγαπημένες επιλογές των καταναλωτών. Χρησιμοποιώντας τες δίνουμε περισσότερη ζωντάνια και χρώμα σε τοίχους του σπιτιού μας, ενώ η πληθώρα χρωμάτων και μεγεθών μας επιτρέπει να τις συνδυάσουμε εύκολα με το χρώμα στους υπόλοιπου τοίχους.

Αν όμως η επιλογή της ταπετσαρίας μάς φαίνεται υπερβολική και δεν επιθυμούμε να γεμίσουμε έναν ολόκληρο τοίχο με λουλούδια, τότε μπορούμε να επιλέξουμε φλοράλ αυτοκόλλητα τοίχου. Τα αυτοκόλλητα αυτά δεν καταλαμβάνουν όλη την επιφάνεια του τοίχου. Κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και μεγέθη κι έτσι μπορούμε να επιλέξουμε μικρά μεμονωμένα λουλούδια ή κάποιο αυτοκόλλητο σε σχήμα δέντρου και να το κολλήσουμε σε όποιον τοίχο πιστεύουμε ότι θα διακοσμεί καλύτερα.

Μπορούμε να επιλέξουμε να τα κολλήσουμε στο υπνοδωμάτιό μας, πάνω από το κρεβάτι, στο σαλόνι πίσω από τον καναπέ ή ακόμα και σε κάποιον τοίχο της κουζίνας μας, αν θέλουμε να δώσουμε μια περισσότερο ευχάριστη νότα στον χώρο.

Αυτές είναι μερικές επιλογές που έχουμε για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας και τα επιμέρους δωμάτια με όμορφα χρωματιστά φλοράλ. Βέβαια, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να μην υπερβάλλουμε, αλλά να επιλέξουμε με προσοχή πού θα τοποθετήσουμε το φλοράλ μέσα στο σπίτι μας, ώστε να έχουμε ένα κομψό αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια