ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς


Άλλαξε ο όψη ο 2ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αγρινίου | Νέα από ...

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΚΟΙ.Π.Α του Δήμου Αγρινίου»  ανακοινώνει, σχετικά με τις εγγραφές νηπίων και βρεφών  στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς  σταθμούς,  τα εξής:
Από σήμερα , Τετάρτη 20  Μαϊου 2020 , ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής βρεφών και νηπίων στους Δ.Π.Σ - Δ.Β.Σ του Δήμου Αγρινίου και  θα διαρκέσουν μέχρι και την  Παρασκευή  26  Ιουνίου 2020.
Για εγγραφή στα τμήματα νηπίων  δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από   1-1-2017  έως  31-3-2018.
Για εγγραφή στα τμήματα Βρεφών  δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα βρέφη που έχουν γεννηθεί  από 01-04-2018  έως και  30-04-2020.

Με δεδομένο ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγρινίου παρέχονται ως υπηρεσία στους πολίτες δωρεάν, καλούμε  όλους τους γονείς που δικαιούνται δελτία δωρεάν εγγραφής (voucher), να υποβάλουν αιτήσεις στηρίζοντας έτσι το  παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα των  Δ.Π.Σ .
Λόγω των έκτακτων και προσωρινών μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διάδοσης του  covid-19,  οι γονείς θα μπορούν να προμηθεύονται όλα τα έντυπα και δικαιολογητικά εγγραφών από τον σταθμό επιλογής τους και θα τα καταθέτουν καθημερινά από 08:00 έως 14:00 στον ίδιο Δ.Π.Σ.
Αιτήσεις για εγγραφές βρεφών θα κατατίθενται στον 5ο Δ.Π.Σ               (Βαρνακιώτη & Αγρίου 1)  και στον 6ο Δ.Π.Σ  (Βλαχοπούλου 25 )
 Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής :


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια