ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Διανομή υγειονομικού υλικού στο Αγρίνιο από την Π.Δ.Ε



Συνεχίζεται η διανομή υγειονομικού υλικού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε φορείς και υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την προστασία από τον  COVID-19.

Την Τρίτη 19 Μάιου 2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, επισκέφθηκαν τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τα στελέχη των τοπικών φορέων για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχουν στην κοινωνία και υπογραμμίζοντας την αξία που έχει να διατηρείται στην επικαιρότητα το μήνυμα της ασφάλειας και της τήρησης των μέτρων προστασίας.
«Βγήκαμε από τα σπίτια μας, όχι για να… ξαναμπούμε, αλλά για να πετύχουμε να ξαναβρούμε τις ζωές μας. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχουμε διαρκώς στο μυαλό μας ότι κερδίσαμε μόνο την πρώτη μάχη και όχι τον πόλεμο. Ο πόλεμος θα κερδηθεί οριστικά όταν η επιστήμη θα ανακαλύψει το κατάλληλο εμβόλιο. Γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι, στην καθημερινότητά μας να είμαστε προσεκτικοί» ανέφερε ο κ. Φαρμάκης.
«Η επιτυχής αντιμετώπιση της πανδημίας μέχρι τώρα, αποτελεί μία συλλογική επιτυχία της κοινωνίας μας, για την οποία προσπαθήσαμε όλοι. Κράτος, Αυτοδιοίκηση, Υγειονομικοί Φορείς και Σώματα Ασφαλείας, σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού, στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης και στήριξης της κοινωνίας. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Και αυτός είναι ο συμβολισμός της σημερινής μας πράξης. Η Περιφέρεια, θα συνεχίσει να στέκεται με κάθε πρόσφορο τρόπο στο πλευρό όλων των φορέων της περιοχής μας, μέχρι να τελειώσει οριστικά το κακό…» σχολίασε από την πλευρά της η κ. Σαλμά.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια