ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Θες καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτου;


Τα αυτοκίνητα είναι κατά κάποιον τρόπο ζωντανοί οργανισμοί, οι οποίοι χρειάζονται συχνή συντήρηση. Ο λόγος για τον οποίο αναφερόμαστε σε αυτά ως ζωντανούς οργανισμούς είναι απλά επειδή τα χρησιμοποιούμε συνέχεια στην καθημερινότητά μας κάνοντας από μικρές αποστάσεις μέσα στην πόλη μέχρι μεγάλα ταξίδια.

Έτσι, είναι σημαντικό κάθε φορά που παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στο αυτοκίνητό μας να απευθυνόμαστε απευθείας στον μηχανικό, ο οποίος θα μας ενημερώσει για το αν είναι κάτι για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχούμε ή αν θα πρέπει να αγοράσουμε γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων απο την εταιρεία MaxxParts   για να αποκαταστήσει την ζημιά.

Γιατί είναι καλύτερη η επένδυση σε γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτου;

Τις περισσότερες φορές είναι καλό να επιλέγουμε μόνο καινούρια γνήσια ή ιμιτασιόν ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο μας.

Για παράδειγμα, εάν πρέπει να αγοράσουμε ένα δίσκο πλατό γιατί χάλασε αυτό του αυτοκινήτου μας, και επιλέξουμε ένα μεταχειρισμένο , δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο αντοχή θα έχει πλέον στον χρόνο. Μπορεί να έχει την ίδια αντοχή με ένα καινούριο, αλλά μπορεί και η αντοχή του να διαρκέσει μόλις μερικούς μήνες ή ακόμα χειρότερα μερικές εβδομάδες, επομένως να αναγκαστούμε να κάνουμε επιπλέον έξοδα, αγοράζοντας εκ νέου έναν καινούριο δίσκο πλατό.

Μπορεί φυσικά να σας εγγυηθούν για την ποιότητα του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού κι αυτό να είναι αλήθεια. Όμως σίγουρα είναι δύσκολο να μπορεί κανείς να ελέγξει τη διάρκεια ζωής ενός μεταχειρισμένου εξαρτήματος αυτοκινήτου, αφού μπορεί κανείς να το δοκιμάσει και να λειτουργεί κανονικά, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης να χαλάσει.

Ακόμη στην περίπτωση που αγοράσει κάποιος ένα καινούριο ανταλλακτικό και αυτό χαλάσει, πάντα υπάρχει εγγύηση από την εταιρεία, είτε αυτό είναι ιμιτασιόν είτε αυτό είναι γνήσιο, επομένως σε μια τέτοια περίπτωση είμαστε πάντα κατοχυρωμένοι ό,τι κι αν συμβεί.

Έτσι, μπορούμε να εντοπίσουμε τα εξής πλεονεκτήματα των γνήσιων ή και ιμιτασιόν ανταλλακτικών αυτοκινήτων:

Εγγύηση Ποιότητας

Αντοχή στον Χρόνο

Πιο καλή συνεργασία με άλλα μέρη του αυτοκινήτου

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι χάρη στην αντοχή των γνήσιων και καινούριων ανταλλακτικών αυτοκινήτων αποφεύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Για παράδειγμα, είναι μειωμένες οι πιθανότητες να ξεκινήσουμε για ένα μεγάλο ταξίδι και να πάθουμε κάποια βλάβη στο αυτοκίνητό μας. Αυτές οι πιθανότητες αυξάνονται βεβαίως αν προτιμήσουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου, των οποίων τον χρόνο ζωής δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα και ασφάλεια.

Έτσι, λοιπόν, αν έχει έρθει η στιγμή να αντικαταστήσουμε κάποιο μέρος του αυτοκινήτου μας με ένα καινούριο, καλό θα ήταν να μην σταθούμε στο οικονομικό κόστος που συχνά έχουν τα γνήσια ανταλλακτικά, αλλά πρώτα απ’ όλα στην ασφάλεια που μας προσφέρουν κι έπειτα στο ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος να σταματήσουν να λειτουργούν μετά από λίγο καιρό από την εγκατάστασή τους στο αυτοκίνητό μας, κάτι το οποίο θα μας έβαζε ξανά σε έξοδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια