ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου με τον Υπουργό Εσωτερικών για τα έργα στον Δήμο Αγρινίου



Η πορεία όλων των μεγάλων έργων που είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Αγρινίου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του  Δημάρχου Αγρινίου με τον Υπουργό Εσωτερικών  Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου  είχε ακόμη την ευκαιρία να  συζητήσει με τον  Υπουργό  Εσωτερικών  θεσμικά ζητήματα που αφορούν σε διοικητικά, οργανωτικά και λειτουργικά θέματα  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Ενημέρωσα τον κ. Θεοδωρικάκο για την προετοιμασία του Δήμου και την ετοιμότητα μας  για  τη συμμετοχή  με μια σειρά έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».  Πρόκειται για παρεμβάσεις που στοχεύουν στην αποτελεσματική  βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Κατά τη συνάντηση μας έγινε εκτενής αναφορά στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας και τις δράσεις στήριξης των ντόπιων επαγγελματιών.

Τέλος, είχα την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσω για την  πρόθεση  μας να συμμετάσχουμε  στο πιλοτικό πρόγραμμα «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης»,  μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ΥΠΕΣ για το  πρόγραμμα που υλοποιείται σε συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης «Ανταποδοτική- Ανακύκλωση» και το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια