ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση Δημάρχου Αμφιλοχίας με εκπροσώπους των αστυνομικών αρχών



Τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας, Γιώργο Κατσούλα, επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας, Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Κακούση. Τον κ. Κακούση συνόδευσαν ο Διοικητής του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ιόνιας Οδού, Αστυνόμος Α’ Αλέξης Αντωνίου και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, Αστυνόμος Α’ Βασίλης Φλώρου.

Στη συνάντηση συνεργασίας συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης της περιοχής και ζητήματα οδικής ασφάλειας. Ενόψει μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου, ο κ. Κατσούλας ζήτησε να ληφθεί κάθε απαραίτητο μέτρο τόσο για την εμπέδωση της ασφάλειας σε κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου, όσο και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ντόπιων και διερχομένων οδηγών.

Από πλευράς τους, οι εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών εξήραν τη συνεργασία που έχουν με τον Δήμο Αμφιλοχίας και συμφωνήθηκε η συνεχής επικοινωνία για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Αντωνίου χάρισε ένα ιδιαίτερο δώρο προς τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας: μια σφυρίχτρα τροχονόμου κι ένα παχύμετρο ελαστικών, το οποίο χρησιμοποιούσαν παλιότερα οι αστυνομικοί της Τροχαίας για την μέτρηση της φθοράς των τροχών των οχημάτων.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια