ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επανέρχεται στο θέμα της ρευστότητας ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του  κορωνοϊού | Νέα από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία-AgrinioLike

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου επανέρχεται στο θέμα της ρευστότητας που αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτή την εξαιρετικά δύσκολη, από κάθε πλευρά, χρονική περίοδο οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις.

Δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες για την στήριξη του Εμπορικού κόσμου με ρευστότητα αμέσως με την επανεκκίνηση τον μήνα Μάιο.

Δυστυχώς αυτή δεν έχει φθάσει ακόμη παρά τις υποσχέσεις της Πολιτείας.
Για άλλη μια φορά οι μικρές Εμπορικές Επιχειρήσεις, όπως δείχνουν μέχρι στιγμής οι επιλογές της Κυβέρνησης, είναι έξω από τα πλάνα της.

Αγνοεί το γεγονός  ότι το Εμπόριο δεν έλαβε καμιά βοήθεια στη δεκαετή κρίση , και παρ´ όλα αυτά έδωσε στήριξη ακόμη και στις δύσκολες στιγμές που περνάμε τώρα δοκιμάζοντας πάλι τις αντοχές του και βεβαίως δεν παίρνει τη στήριξη που δικαιούται.

Εμείς απαιτούμε πλέον να λάβουμε ρευστότητα τώρα που τη χρειαζόμαστε για να μπορέσει να κινηθεί το Εμπόριο και όχι να έρθει μέσω τραπεζών με αυστηρά κριτήρια όταν πλέον θα είναι πολύ αργά.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά και να αγνοεί ότι το Εμπόριο και οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις συμβάλλουν τα μέγιστα στο ΑΕΠ της χώρας μας , καθώς και στην απασχόληση η οποία αποτελεί κυρίαρχο ζήτημα και στην περίοδο που βρισκόμαστε.


                                                                                          ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια