ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΠρόεδροςΤΕΕ Αιτωλ/νίας : Φιάσκο με το «Εξοικονομώ»-Εξοργισμένοι και προσβεβλημένοι νιώθουν οι μηχανικοί της Αιτωλ/Νίας (ηχητικό)


Πρεμιέρα έκανε σήμερα το “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” για τη Δυτική Ελλάδα με τον προϋπολογισμό του προγράμματος για την περιοχή να ανέρχεται στα 57 εκ. Ευρώ.

Το αξιοσημείωτο όμως, που σκόρπισε αντιδράσεις στους μηχανικούς είναι ότι με το που άνοιξε η πλατφόρμα, μέσα σε 10 λεπτά ο προϋπολογισμός καλύφτηκε!

Για φιάσκο έκανε λόγω μιλώντας στον Aerasfm 99.5 ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας κ.Λίνος Μπλέτσας..

«Πρόκειται για φιάσκο. Μέσα σε 10 λεπτά τελείωσαν τα 57 εκ. ευρώ για τη Δυτική Ελλάδα. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ Το ποσό είναι πάρα πολύ μικρό αναλογικά με τη ζήτηση . Στην Αιτωλοακαρνανία υπάρχουν πολλά παλιά κτίρια που είχαν ανάγκη του προγράμματος. Δυστυχώς όμως το σύστημα και ο τρόπος που λειτουργεί είναι πρωτόγονος και αυτό προσβάλλει τους μηχανικούς» ανέφερε ο κ.Μπλέτσας ο οποίος είπε επίσης ότι είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο αλλά δεν εισακούστηκε. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνεδρίαση του Δ.Σ προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα και ο τρόπος που θα χειριστεί το ΤΕΕ το όλο ζήτημα που ανέκυψε.

Ακούστε τις δηλώσεις του Πρόεδρου του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Λίνου Μπλέτσα Aerasfm 99.5 .

πηγή:aerasnews.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια