Ο Δήμος Αγρινίου υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)


 Ο Δήμος Αγρινίου  υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και  συμμετέχει  στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής στολίζοντας  το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία Ειρήνης με 250 Αστέρια.

Ένα χάρτινο αστέρι, τα τελευταία 22 χρόνια, ταξιδεύει σε όλη την  χώρα και μεταφέρει ξεχωριστά μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας. 

 Το  Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής  στηρίζει  παιδιά που παλεύουν για την υγεία και τη ζωή τους ενάντια σε σοβαρές ασθένειες που τα απειλούν. 

Ο  Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου  και της Αντιδημάρχου Μαρίας Παπαγεωργίου  να προμηθευτεί  τα αστέρια και να στολίσει το δένδρο στην  πλατεία Ειρήνης: 

«Στέλνουμε ένα ξεχωριστό μήνυμα  υποστηρίζοντας 250 παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες και βρίσκονται σε αναμονή της εκπλήρωσης της ευχής στους. Μαζί με  το Make-A-Wish μπορούμε να κάνουμε  τη διαφορά και να προσφέρουμε  χαρά, ελπίδα και δύναμη στα λιγότερο τυχερά παιδιά.  Το Αστέρι δεν είναι απλά μια ευχή, είναι ελπίδα. Είμαστε χαρούμενοι και συγκινημένοι που μετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη πρωτοβουλία».    


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.