ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αγρινίου από τους γονείς του αείμνηστου Αρχαιολόγου Κωνσταντίνου Βάτσιου


Με επιστολή που έστειλαν στο Kainourgiopress οι γονείς του αείμνηστου Αρχαιολόγου Κωνσταντίνου Βάτσιου ,εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου και το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου που έκανε δεκτή την εισήγηση του Κοινοτικού Συμβουλίου Καινουργίου, μετά από πρόταση της Αρχαιολογικής Εταιρείας Θεστιέων, για ονοματοδοσία του δρόμου ήπιας κυκλοφορίας στην πλατεία Καλφούντζου στο Καινούργιο,σε οδός Αρχαιολόγου Βάτσιου Κωνσταντίνου.
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αγρινίου και Κοινοτικό Συμβούλιο Καινουργίου

Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς και θερμές μας ευχαριστίες, για την απόφαση ονοματοδοσίας δρόμου στην Κοινότητα Καινουργίου ,μετά από πρόταση της Αρχαιολογικής Εταιρείας Θεστιέων, με το όνομα του λατρεμένου μας γιου Βάτσιου Κωνσταντίνου που δεν βρίσκεται πια κοντά μας.
Η απόφασή σας αυτή μας συγκινεί βαθύτατα και απαλύνει τον πόνο της απώλειας μας, καθόσον νιώθουμε να αναγνωρίζεται εμπράκτως το έργο του παιδιού μας μέσα από την  μεγάλη του αγάπη για την αρχαιολογία, στην οποία αφιέρωσε την ζωή του.
Δεν σας κρύβουμε ότι κάθε διέλευσή μας από την οδό, που χάρη στην πρωτοβουλία σας αυτή φέρει το όνομα του Κώστα μας, ανασύρει μνήμες, εικόνες και συναισθήματα βαθιά χαραγμένα στην καρδιά μας και βοηθάει ακόμη πιο πολύ στην διατήρηση της μνήμης του για πάντα. Και για αυτό σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σας.



 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια