ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μεσολόγγι :Απανθρακώθηκε άτομο μέσα σε σπίτι που έπιασε φωτιά


 Νεότερη ενημέρωση

Ένα άτομο απανθρακωμένο βρήκαν οι πυροσβέστες στο εσωτερικό της μικρής μονοκατοικίας στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά πριν από λίγη ώρα. 

Ήδη όπως λένε οι πληροφορίες έχει ειδοποιηθεί ιατροδικαστής. 

Πρόκειται για ένα σπίτι που όπως είπαν οι περίοικοι δεν είχε ρεύμα και οι άνθρωποι που έμεναν σε αυτό χρησιμοποιούσαν ξυλόσομπα για να ζεσταθούν και λάμπες πετρελαίου για να έχουν φως. 

Προηγούμενη  ενημέρωση

Για σοβαρά τραυματισμένα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

Επειδή ο καπνός που υπάρχει μέσα στην μικρή μονοκατοικία όπου καίγονται διάφορα υλικά είναι πολύ πυκνός οι πυροσβέστες δυσκολεύονται να διακρίνουν αν υπάρχουν άτομα μέσα στο σπίτι. 

Αρχική ενημέρωση 

Φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε σπίτι πίσω από τον Άγιο Δημήτριο στην περιοχή του Συνοικισμού στο Μεσολόγγι.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με 12 πυροσβέστες που επιχειρούν για την κατάσβεση ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε και ένα άτομο που εγκλωβίστηκε. 

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν και συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης. 

Επίσης στην περιοχή βρίσκονται και περιπολικά της Τροχαίας που ρυθμίζουν την κυκλοφορία προκειμένου να μην παρεμποδίζονται τα πυροσβεστικά. 

Νεότερα σε λίγο 

πηγή:aixmi-news.gr 

Η ανακοίνωση του Π.Σ

Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε χώρο κατοικίας στην περιοχή Άγιος Δημήτριος Μεσολογγίου. Επιχειρούν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια