ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ήττα για τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ από την Α.Ε.Κ

 Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό, παίρνοντας τη νίκη επί του Παναιτωλικού με το γκολ του Γαλανόπουλου.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Ένωση πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Αγρινιώτες, από την άλλη πλευρά, να έχουν το μυαλό τους στο πώς θα αμυνθούν σωστά. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κινδύνεψε για πρώτη φορά στο 22', όταν ο Λιάβας παραλίγο να βάλει αυτογκόλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει, με τα λεπτά να περνάνε χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι που φτάσαμε στο 40ο λεπτό, όταν ο Μπακάκης έκανε σέντρα-σουτ, ο Μάνταλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και γύρισε για τον Γαλανόπουλο και αυτός έσπρωξε τη μπάλα στην κενή εστία για το 1-0. Η ομάδα του Χιμένεθ πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα και όταν επέστρεψε από αυτά έχασε τον Λιβάι Γκαρσία με τραυματισμό, αφήνοντας τη θέση του στον Λιβάια.

Ο Κροάτης είχε μεγάλη ευκαιρία στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, στο 52', για το 2-0 αλλά ο Κνετ μπλόκαρε και δύο λεπτά μετά ο Ντάλσιο μπορούσε να κάνει το 1-1 μετά το λάθος του Τσιγκρίνσκι αλλά δεν σούταρε καλά και ο Αθανασιάδης μπλόκαρε.

Το ματς, γενικά, ήταν λίγο πιο γρήγορο, άρα και λίγο πιο ευχάριστο, στο δεύτερο ημίχρονο αλλά χωρίς τις μεγάλες φάσεις, με την ΑΕΚ να κρατάει το 1-0 και να παίρνει τους βαθμούς, το οποίο είναι και το μόνο που την ενδιαφέρει πλέον αφού έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία (-8 από τον Ολυμπιακό που παίζει σε λίγη ώρα).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μπακάκης (67' Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Μιτάι (78' Ινσούα), Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Τάνκοβιτς (67' Σιμόες), Μάνταλος (79' Μαχαίρας), Γκαρσία (50' Λιβάια), Ολιβέιρα.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μαλής, Τζανακάκης (69' Αριγίμπι), Κωνσταντόπουλος, Περέιρα (63' Μάζουρεκ), Λιάβας, Τσιγγάρας, Ταχάρ (76' Γιάκοβιτς), Μανθάτης (69' Μεντίνα), Ντάλσιο, Βέργος (63' Αζάντι).

ΠΗΓΉ newabeast.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια