Νέο Ιστολόγιο και κανάλι για τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Αγρινίου

 

Αγαπητοί αδελφοί, ευχόμαστε Καλή και Ευλογημένη Χρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας με υγεία, πνευματική και σωματική!

Με αίσθημα πνευματικής χαράς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο νέο διαδικτυακό πνευματικό καταφύγιο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίας Παρασκευής Αγρινίου με διεύθυνση: https://ag-paraskevi-agriniou.blogspot.com/ αλλά και στο επίσημο νέο κανάλι μας στο YouTube του οποίου η λειτουργία ξεκίνησε πρόσφατα. Όσοι επιθυμείτε να έχετε άμεση ενημέρωση για τις ζωντανές ροές των ιερών ακολουθιών μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι ( η οποία είναι δωρεάν) πατώντας το κόκκινο κουμπί που αναγράφει «ΕΓΓΡΑΦΗ». Ορίστε ο σύνδεσμος του καναλιού: https://www.youtube.com/channel/Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου και ο σύνδεσμος εγγραφής: https://www.youtube.com/channel/Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου Εγγραφή. Για να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις των μεταδόσεων πατήστε το κουδούνι με την επιλογή «όλες».
Σε μια εποχή όπου τα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου αποδεικνύονται εν πολλοίς χρήσιμα, ευελπιστούμε με τη σειρά μας και εμείς τόσο με το ιστολόγιο όσο και με το κανάλι να σας ενημερώνουμε για τις πνευματικές και τις φιλανθρωπικές δράσεις της ενορίας μας και συνάμα να μοιραζόμαστε μαζί σας ενδιαφέροντα θεολογικά άρθρα. Παρακαλούμε όσους επισκεφτούν το ιστολόγιο και το κανάλι, να μας συγχωρήσουν τυχόν λάθη και παραλείψεις. Εξάλλου «κάθε αρχή και δύσκολη».
Ελπίζουμε η διαδικτυακή παρουσία του ιερού ναού μας υπό τη σκέπη της προστάτιδός μας Αγίας Παρασκευής, να αποτελέσει ένα βοηθητικό εργαλείο μέσω του οποίου θα διαχέεται το φως της πίστεως μας, της ζωής και της αγάπης!

Εκ του Ιερού Ναού 

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.