ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο: Το «Πιτζάμα Project» χάρισε παιδικά χαμόγελα


Η Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης που έφτασε σε δέκα Δήμους!



Το «Πιτζάμα Project», η φιλανθρωπική πρωτοβουλία του υπό σύσταση σωματείου «Τα βιβλία παίζει» και του ομίλου PRESSGROUP, έδωσε χαρά σε παιδιά δέκα Δήμων όλης της χώρας, δωρίζοντάς τους εκ μέρους του Άγιου Βασίλη ένα ζευγάρι άνετες πιτζάμες και ένα παιδικό παραμύθι.

Τα παιδιά έλαβαν έγκαιρα τα δώρα τους την παραμονή των Χριστουγέννων και η χαρά των διοργανωτών δεν περιγράφεται!




Ο πρώτος δήμος που έλαβε τα πακέτα είναι ο το Αγρίνιο. Ο αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής μοίρασε με χαρά τις γιορτινές σακούλες στα παιδάκια και απέστειλε την εγκάρδια ευχή του προς όλους:

«Εύχομαι ολόψυχα το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου να φωτίσει και να ζεστάνει τις καρδιές όλων. Να πλημμυρίσει τις ψυχές με γαλήνη και αισθήματα χαράς και αγάπης για τον συνάνθρωπο.
Φέτος ας προσφέρουμε κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία ανθρωπιάς για τα παιδιά που περιμένουν τον Αϊ-Βασίλη.
Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα με υγεία, πίστη, ελπίδα και δύναμη».
Κώστας Καλαντζής
Αντιδήμαρχος Αγρινίου»



Τις γιορτινές μέρες που διανύουμε έχει μεγάλη αξία να αναλογιστούμε την ανάγκη των παιδιών να χαμογελούν. Μια χρονιά με δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς, οδεύει προς το τέλος της και είναι χρέος όλων μας να βάλουμε κάτω από το δέντρο των οικογενειών που έχουν ανάγκη ένα συμβολικό δώρο. Γιατί τα γλυκά όνειρα φέρνουν όμορφες μέρες!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον όμιλο PRESSGROUP προς τον Δήμο Αγρινίου που μας βοήθησε να εκπληρώσουμε το χρέος μας προς τα παιδιά.


Oι εμπνεύστριες και πρωτεργάτριες της δράσης, Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, αστυνομικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, και η Μάγκυ Δούση, Κοινωνική Επιστήμονας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια