ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη - Κοντοζαμάνη για τον εμβολιασμό των δημοτών στο Αγρίνιο

Τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής της ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη. Κατά τη διάρκεια αυτής συζητήθηκε το μείζον ζήτημα που ανέδειξε με επιστολή του προς το Υπουργείο Υγείας και τους αρμόδιους φορείς ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και το οποίο έγκειται στον εμβολιασμό των δημοτών ηλικιακής ομάδας 60-64.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα αφορά την αναγκαστική μετακίνηση για τη διενέργεια του εμβολιασμού της εν λόγω ηλικιακής ομάδας σε κέντρα υγείας άλλων δήμων της Αιτωλοακαρνανίας προκαλώντας δυσχέρειες και αδικαιολόγητη οικονομική επιβάρυνση. Ο κ. Καραγκούνης μετέφερε στον Υπουργό τη δυσκολία μετακίνησης προς άλλα κέντρα υγείας λόγω της μεγάλης  χιλιομετρικής απόστασης και ζήτησε την εξεύρεση άμεσης λύσης. Ο βουλευτής τόνισε πως ο εμβολιασμός των δημοτών ηλικίας 60-64 που επιθυμούν να εμβολιαστούν θα μπορούσε να γίνει σε εμβολιαστικό κέντρο του Αγρινίου καθώς αφορά μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Με τη σειρά του ο κ. Κοντοζαμάνης δεσμεύτηκε να δει ενδελεχώς το θέμα ούτως ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια