Ξεκίνησε η ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου στην Κανάγκα

 

νήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου θεμελιώθηκε η πρώτη Ιερά Μονή στην Μητρόπολη Κανάγκας και προ δύο ημερών ξεκίνησε η ανοικοδόμηση του πρώτου Παρεκκλησίου εις τιμήν του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και ίσως και ενός δωματίου για την καλύτερη διαμονή των δοκίμων μοναχών.

Προηγήθηκε την παρελθούσα Τετάρτη αγιασμός και ευθύς αμέσως ξεκίνησαν οι εργασίες και με προσωπική δουλειά των δοκίμων μοναχών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοσόδιος καθημερινά είναι παρόν στην θεμελίωση του Παρεκκλησίου του Αγίου Παϊσίου και δοξάζει τον Θεό για αυτή την μεγάλη ευλογία. Βεβαίως ευχαριστεί τους δύο Ιεραποστολικους Συλλόγους, των Πατρών ( Ο Ιερός Χρυσόστομος ) και του Αγρινίου ( Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ) που δύο δωρητές ανταποκρίθηκαν σε αυτή την ανάγκη και ευελπιστούμε στην αγάπη και συνδρομή πολλών αδελφών προκειμένου σιγά-σιγά να ολοκληρωθεί αυτό το Ιερό καθίδρυμα προς δόξαν Θεού, εις τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, εις αγιασμόν και αφιέρωση των Κογκολεζων αδελφών μας και εις ευλογία όλης της Μητροπόλεως Κανάγκας.

Να μας αξιώσει ο Θεός γρήγορα να αποκτήσουμε το πρώτο Παρεκκλήσιο για να υμνολογούν οι Κογκολεζοι Μοναχοί καθημερινά τον Θεό μας.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.