Πάτρα-Με απόλυτη επιτυχία η πρώτη εγχείρηση στην καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική του Ρίου


 Ο ασθενής της πρώτης εγχείρησης στην καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

Ο κ. Βασίλης είναι ο ασθενής της πρώτης εγχείρησης στην καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Υποβλήθηκε σε τριπλό by pass και η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του ο καθηγητής καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Περικλής Νταβλούρος ,όπου έγραψε “Πριν λίγο έλαβα το μήνυμα από τον καρδιοχειρουργό κ. Ν. Χαροκόπο: Ο ασθενής ξύπνησε και είναι καλά…”.

Η εγχείρηση ανοικτής καρδιάς έγινε από τον Διευθυντή της καρδιοθωρακοχειρουργικής κλινικής, Νικόλαο Χαροκόπο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που ανοίγει η Κλινική κι έτσι δεν θα χρειαστεί να μετακινηθώ στην Αθήνα και φυσικά να πληρώσω από την τσέπη μου ένα σημαντικό ποσό για να γίνω καλά. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό το έργο που κάνατε» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στον υπουργό Υγείας ο πρώτος ασθενής του καρδιοθωρακοχειρουργικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, κατά την επίσκεψή του για τα εγκαίνια της κλινικής.

Ο 69χρονος πατρινός επαγγελματίας οδηγός φορτηγού περίμενε υπομονετικά αφού δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για ιδωτικό κέντρο. Στο πλευρό του στάθηκε από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του.

πηγή :thebest.gr

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.