ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Αγρινίου

 

Την 25η Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, εορτάζει ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας στο Αγρίνιο, το παρεκκλήσιο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Τηρώντας όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την αποφυγή διασποράς του Covid-19, το πρόγραμμα του φετινού εορτασμού έχει οργανωθεί ως εξής:

– Την Τετάρτη ώρα 5:30 το απόγευμα θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία. Η εικόνα της Ευαγγελιστρίας θα βρίσκεται εξωτερικά του Ναού, ενώπιον της οποίας θα τελεσθεί σε ανοικτό χώρο και η αρτοκλασία, αφού το εσωτερικό του Ναού μπορεί να φιλοξενήσει μόνο τους ιερείς και τους ιεροψάλτες.

– Την Πέμπτη το πρωί, από ώρα 7 έως 9:30, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία. Ο Ναός θα παραμείνει ανοικτός ολόκληρη την ημέρα της Πέμπτης και η εικόνα θα βρίσκεται έξω από τον Ναό, για όσους επιθυμούν την ευλογία Της.

– Την Πέμπτη το απόγευμα ώρα 5 θα τελεσθεί η Ιερά Παράκληση της Ευαγγελιστρίας.

Όλες οι ακολουθίες θα προβληθούν ζωντανά στο κανάλι του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο YouTube “ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ”.


Ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, την Πέμπτη το απόγευμα και ώρα 6 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ύμνους και τραγούδια με αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Η εκδήλωση θα προβληθεί διαδικτυακά στο YouTube από το κανάλι “ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ”.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά, υγεία και ευλογία στη ζωή μας και σας καλούμε την Πέμπτη το απόγευμα ώρα 7 να βγούμε ΟΛΟΙ στα μπαλκόνια των σπιτιών μας, μαζί με τις Ελληνικές μας σημαίες και να ψάλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια