ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Έκτακτο- Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε στον Αχελώο(φωτο)

 

Πιθανότατα είναι η 68χρονη αγνοουμένη από την Κατοχή Μεσολογγίου

Εντοπίστηκε πριν από λίγο νεκρή μια  γυναίκα  από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή και αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση  ανάσυρσης.   Στο σημείο βρίσκεται και  η Αστυνομία ενώ η σορός θα σταλεί για νεκροψία-νεκροτομή για πλήρη   ταυτοποίηση των στοιχείων, που να επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για την 68χρονη που αναζητούνταν από την Κατοχή.

Η Ευσταθία Καπόνη 68 χρόνων,  αγνοείται από τις πέντε τα ξημερώματα της Τετάρτης 24 Μαρτίου όταν για άγνωστο λόγο έφυγε από το σπίτι όπου ζει με την κόρη της. Τόσο η κόρη της, όσο και ο γιος της που μένει ακριβώς από πάνω δεν κατάλαβαν ότι έφυγε από την οικία της.

Λίγο μετά την εξαφάνιση, στις 5:18 κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την ηλικιωμένη να περπατάει στη γέφυρα που ενώνει τα χωριά Κατοχή και Νεοχώρι.

Έχει ύψος 1,60 και γκρίζα κοντά μαλλιά όπως στη φωτογραφία. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα με μπλε σκούρα ζακέτα, πυτζάμα καρό πράσινη και μαύρα παπούτσια. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι κουτσαίνει από το ένα πόδι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ agriniosite.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια