ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ad Code

Εκδρομή του εργαστηρίου "Παναγία Ελεούσα" στην Τριχωνίδα

Την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που διαμένουν στις Στέγες  Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών τους προγραμμάτων, επισκέφθηκαν την περιοχή Δογρή στη γραφική λίμνη Τριχωνίδα,  τηρουμένων  φυσικά όλων των μέτρων προστασίας της  δημόσιας υγείας. 

    Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών Covid-19   που  βιώνουμε όλοι μας,  η εκδρομή αυτή δημιούργησε  μεγάλη χαρά και προσμονή.  

    Οι εκπαιδευόμενοι-μέλη των ΣΥΔ περιηγήθηκαν  στην απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς περιοχή,  γεύτηκαν  το υπέροχο μεσημεριανό γεύμα τους  σε ωραίο μαγαζί της περιοχής και στη  συνέχεια, απόλαυσαν  το απογευματινό τους γλυκό πριν πάρουν  το δρόμο της επιστροφής. 

   Τους εκπαιδευόμενους συνόδεψαν η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση των εργαζομένων καθώς  και εργαζόμενοι - συνοδοί. 

    Οι ΣΥΔ , όπως   γνωρίζουμε προσομοιάζουν με  οικογενειακό περιβάλλον και  είναι ανοικτές στη κοινωνία. Δράσεις σαν τη σημερινή συμβάλλουν στην  ψυχοσυναισθηματική  ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση  των μελών.   

    Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι εκπαιδευόμενοί μας  εμψυχώθηκαν και επέστρεψαν γεμάτοι με όμορφες εικόνες  και θετική ενέργεια.

   


    Με ιδιαίτερη τιμή

                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο

                       του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

                                            Μεσολόγγι - Αγρίνιο


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια