ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δήμος Θέρμου :Ενημέρωση για τη δωρεάν πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα στις «Λευκές Περιοχές»


 Ο Δήμος Θέρμου ενημερώνει ότι ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για τη δράση «Λευκές Περιοχές», με την οποία νοικοκυριά και οικισμοί που βρίσκονται εκτός τηλεοπτικής κάλυψης αποκτούν πρόσβαση σε αυτή δωρεάν και για διάστημα οκτώ ετών, με μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία.

Οι οικισμοί του Δήμου Θέρμου που δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη είναι οι εξής: Αβαρίκος, Άγιος Θεόδωρος, Άγιος Ιωάννης Αετόπετρας, Άγιος Ιωάννης Κόνισκας, Αμβρακιά, Αμπέλια, Άνω Δρυμώνας, Αργυρό Πηγάδι, Δάφνη, Διάσελλο, Διπλάτανος, Δοκίμια, Δοσούλα, Θεοτόκος, Θέρμο, Καημένα Αμπέλια, Κάτω Χρυσοβίτσα, Κοκκινόβρυση, Κόνισκα, Κοσκινά, Κουλούρια, Κόφτρα, Λαδικού, Λιβάδι, Μάνδρα, Μάραθος, Μαραθούλα, Μέγας Δένδρος, Μελίγκοβα, Μετόχι, Μισάμπελλα, Νεροσύρτης, Νεροχώρι, Παλαιόμυλος, Παλιουριάς, Πέρεβος, Πέρκος, Πίνη, Πούλινος, Πριοναίικα, Ρόγγια, Χαλίκι, Χρυσοβίτσα.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι, (μόνιμοι κάτοικοι των οικισμών αυτών),  μπορούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2021 να υποβάλουν αίτηση ψηφιακά στη σελίδα https://white-areas.gov.gr, (σύνδεση με κωδικούς TaxisNet), χωρίς υποχρέωση επισύναψης ή προσκόμισης δικαιολογητικών, καθώς τα απαιτούμενα στοιχεία αντλούνται μέσω διαλειτουργικότητας από τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Στη σελίδα αυτή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις παραπάνω «Λευκές Περιοχές» του Δήμου Θέρμου.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης από το ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) του Δήμου Θέρμου, επίσης χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών. Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτούνται μόνο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ενδεκαψήφιος Αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας του δικαιούχου.

Η παροχή του εξοπλισμού αφορά αποκλειστικά οικιακές συνδέσεις μόνιμων κατοίκων, ενώ αποκτούν πρόσβαση μόνο στα ελεύθερα κανάλια εθνικής εμβέλειας και όχι στα θεματικά (συνδρομητικά).

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της δράσης, τόσο η πρόσβαση όσο και η εγγύηση για τον εξοπλισμό παρέχονται δωρεάν για το διάστημα των οκτώ ετών.

Για τη διευκόλυνση των δικαιούχων, λειτουργεί help desk. Η επικοινωνία γίνεται είτε μέσω e-mail στο support@tvcoverage.gr είτε από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 στο τηλέφωνο 215 2157840.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια