ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νιας: "To 3on3 Flash Open Street Basketball θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών του Αγρινίου"


Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης: 
"3on3 Flash Open Street Basketball "επικοινωνιακό τέχνασμα" χωρίς  ουσία που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών του Αγρινίου 

 Ανεπάρκεια και ανευθυνότητα τόσο της Περιφέρειας όσο  και της Δημοτικής Αρχής αναδεικνύεται με την διοργάνωση του 3on3 από μια ιδιωτική εταιρεία με τις "ευλογίες" τόσο της Περιφέρειας και του Δήμου Αγρινίου όσο και της ΕΣΚΑΒΔΕ στην κεντρική πλατεία της πόλης μας!!!!. 
Μας διασφάλισαν οι διοργανωτές!!! ότι αγώνες θα διεξαχθούν με την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων του υγειονομικού πρωτοκόλλου  αλλά δεν μας διευκρίνισαν ότι η αναφορά των μέτρων και του αριθμού των ατόμων που αναφέρονται στην εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου για υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες έχουν αποτελεσματική  εφαρμογή και στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με τις γνωστές διαστάσεις, τον ιστό των καταστημάτων, αλλά κύρια με την συχνότητα διέλευσης και πυκνότητας πολιτών στο συγκεκριμένο σημείο, σε μια περίοδο κατά την οποία, επίσημες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η μετάλλαξη Δέλτα έχει ταχεία μετάδοση πλήττοντας ακόμη και τις μικρές ηλικίες ανακοινώνοντας νέα μέτρα και ενώ, σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου κ. Παπαναστασίου ο εμβολιασμός στην Αιτωλοακαρνανία είναι μόλις στο 35,5%.

 Είναι απόλυτα κατανοητό ότι Περιφερειάρχης και Δήμαρχος ακολουθώντας το παράδειγμα της κεντρικής πολιτικής της ΝΔ  "χαλάρωσαν" άλλη μια φορά με πρώτη αυτή κατά την περίοδο διακοπών του Πάσχα μόνο που αυτή την φορά ξεδίπλωσαν και το "μπασκετικό τους ταλέντο" αδιαφορώντας φυσικά για την υγεία των πολιτών.

Ο Τομέας Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλεί τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, διαπιστώνοντας την αγάπη τους για το άθλημα, να την αποδείξουν πιο υπεύθυνα προστατεύοντας αρχικά την υγεία των πολιτών και δημιουργώντας δευτερευόντως κλειστά γυμναστήρια - προπονητήρια που τα χρειάζεται η νεολαία της πόλης μας."

Τομέας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αιτωλοακαρνανίας


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.