ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΓΕ.Λ Παραβόλας :Ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τους απόφοιτους για τις επιδόσεις στις πανελλαδικές

 
Με την πρόσφατη ανακοίνωση των βαθμολογιών των  Πανελλαδικών Εξετάσεων ολοκληρώθηκε ένας ιδιαίτερος και αρκετά δύσκολος κύκλος στη ζωή των μαθητών μας, αλλά και των γονέων τους. Οι δυσμενείς συνθήκες και η πανδημία δοκίμασε όλους και όλες στη διάρκεια του περασμένου Σχολικού Έτους 2020-2021. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του ΓΕ.Λ Παραβόλας συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου μας για τις επιδόσεις τους στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες.

Οι πρωτιές ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών με τα εξής μόρια: 18.317 (μαθήτρια Δ. Σ.) , 18.109 (μαθήτρια Α. Τ.), 17.991 (μαθητής Α.Α.) και 16.868 (μαθήτρια Λ. ΜΠ.). 

Πολλοί μαθητές και άλλων ομάδων προσανατολισμού κυμάνθηκαν σε βαθμολογίες άνω των 13.000 μορίων και θα  έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν αρκετές επιλογές στο Μηχανογραφικό Δελτίο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια !!

Να θυμόμαστε, ωστόσο, ότι η ζωή δεν τελειώνει με την  ανακοίνωση των βαθμών ή των βάσεων. Υπάρχουν ευκαιρίες πολλών ειδών, και οι δεύτερες ευκαιρίες. Όπως και να έχει, η ζωή είναι πλέον στα χέρια σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες σας!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στους μαθητές μας (και έξυπνο μηχανογραφικό).

Η Δ/νση ΓΕ.Λ Παραβόλας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια