ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ε.Σ.Α.: «Να δοθεί οριστικά λύση στο θέμα των επιταγών»


Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ

Κύριε Πρωθυπουργέ

Η επανεκκίνηση της Αγοράς πριν από τρεις μήνες δεν επιβεβαίωσε μέχρι σήμερα τις προσδοκίες των συναδέλφων εμπόρων για αύξηση της κίνησης .

Μέχρι και σήμερα η αγορά δεν έχει βρει τον βηματισμό της για να μπορέσουν να πάρουν μια μικρή ανάσα οι επιχειρήσεις .

Τα μεγάλα όμως προβλήματα που έχει συσσωρεύσει η πανδημία πιέζουν ασφυκτικά τον εμπορικό κόσμο .

Το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι συνάδελφοι είναι αυτό των επιταγών που με τις συνεχείς αναστολές τους εδώ και αρκετούς μήνες έχουν όλες μετακινηθεί τον μήνα Ιούλιο όπου και θα πρέπει να πληρωθούν.

Τα κλειστά καταστήματα και οι μηδενικοί τζίροι για έξι και πλέον μήνες , σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή κίνηση στην αγορά έχουν οδηγήσει σε αδυναμία τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου επανέρχεται για ακόμη μια φορά και προτείνει χρηματοδότηση με άτοκο δανεισμό των εκδοτών και πληρωμή των κομιστών των επιταγών για να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Για τους πιο πάνω λόγους ζητάμε την δική σας παρέμβαση ώστε να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό και να τελειώσει η αγωνία των συναδέλφων μας.

Η λύση στο πρόβλημα αυτό όπως και η στήριξη για θέματα που μας απασχολούν, ενοίκια , ρευστότητα ,φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις κ.α.,είναι βέβαιο ότι θα δώσουν μια μικρή ανάσα και θα βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις της Αγοράς .

Η επιβίωση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων είναι αναγκαία για κάθε τοπική οικονομία,γιατί ακριβώς είναι αυτές που με την δραστηριότητά τους επί δεκαετίες δημιουργούν πολλαπλάσια οφέλη σε αυτές.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ O          ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ          ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια