ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παραβόλα :Μεταμεσονύχτιες πυρκαγιές δίπλα σε λιοστάσια

Η χθεσινή φωτιά όπως διακρίνονταν από το Καινούργιο. 

Ανησυχία έχουν προκαλέσει στους κατοίκους της Παραβόλας οι πυρκαγιές που για δύο συνεχόμενες ημέρες ξέσπασαν στην ίδια περιοχή με λιοστάσια και μάλιστα μεταμεσονύκτια.
Σύμφωνα με ενημέρωση του kainourgiopress το Σάββατο 14-8-2021 στις 02:00 τα ξημερώματα ξέσπασε πυρκαγιά δίπλα σε λιοστάσια στην είσοδο του χωριού η οποία έγινε άμεσα αντιληπτή και αντιμετωπίστηκε εγκαίρως από τον Ε.Π.Σ Παραβόλας με την βοήθεια και διερχόμενων οδηγών οι οποίοι με τους πυροσβεστήρες που έφεραν στα οχήματα κατάσβεσαν την φωτιά πριν πάρει έκταση και απειλήσει ελαιόδεντρα και όμορες ιδιοκτησίες.

Όμως και σήμερα λίγο μετά τις 00:00 τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά στην ίδια περιοχή η οποία αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τον Ε.Π.Σ Παραβόλας με την συνδρομή δύο οχημάτων της Π.Υ Αγρινίου.Το μέτωπο της φωτιάς ήταν μεγαλύτερο λόγω των ανέμων που έπνεαν εκείνη την ώρα στην περιοχή. 

Και σε αυτήν την περίπτωση από την έγκαιρη επέμβαση δεν απειλήθηκαν ελαιόδεντρα και ιδιοκτησίες ,ενώ η φωτιά άφησε πίσω της καμμένη έκταση με ξερή βλάστηση.

Η Π.Υ Αγρινίου διενεργεί προανάκριση για τα συμβάντα .



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια