ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Θέρμο- Διαδικτυακή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 Ο έγκαιρος και άρτιος επαγγελματικός προσανατολισμός των νέων είναι εξαιρετικά σημαντικός και πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολεί ειδικά τους εφήβους και τις οικογένειές τους. 

Γι’ αυτό, διοργανώνεται στο Θέρμο Διαδικτυακή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 και από ώρα 11:00 έως 14:00. 

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του είδους με στόχο την ενημέρωση και ενίσχυση των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής του Δήμου Θέρμου και όχι μόνο, η οποία αποτελεί ευγενική προσφορά του ομίλου φροντιστηρίων e-αξία, πράγμα που έχει ιδιαίτερη αξία και ειδικά σε δύσκολες χρονικές περιόδους όπως η συγκεκριμένη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες με μέριμνα του Δήμου Θέρμου.

Η ημερίδα θα μεταδίδεται μέσω του καναλιού του Δήμου Θέρμου στο YouTube και μπορεί να την παρακολουθήσει, εκτός από τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Θέρμου που έχουν ενημερωθεί σχετικά, και όποιος άλλος πολίτης του Δήμου Θέρμου ή μη ενδιαφέρεται.

Ο σύνδεσμος στο YouTube είναι: https://www.youtube.com/watch?v=weKjjgTHM8s&authuser=0

Από τον Δήμο Θέρμου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια