ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης στον κόμβο Παναιτωλίου

 

Την πορεία υλοποίησης των εργασιών που εκτελούνται αυτή τη στιγμή στην είσοδο της πόλεως Αγρινίου επέβλεψε χθες, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης. 

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τις εργασίες στον κόμβο Παναιτωλίου καθώς άλλα σημεία στα οποία εργάζονται τα συνεργεία του αναδόχου. 

«Ένα ακόμη έργο που αναβαθμίζει την αισθητική και την ασφάλεια στην είσοδο της μεγαλύτερης πόλης του Νομού υλοποιείται από την Περιφερειακή Αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη. Παραμένοντας προσηλωμένοι στη ρήση «έργα και όχι λόγια» εργαζόμαστε αδιάκοπα για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές της Αιτωλοακαρνανίας», δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αγρινίου, με καταγωγή από το Παναιτώλιο, Χριστόφορο Παπαδημητρίου, την επιστημονική του συνεργάτιδα, Βιβή Λαγού και στελέχη των υπηρεσιών της Περιφέρειας. 

Οι εργασίες βελτίωσης με στόχευση την κυκλοφοριακή και περιβαλλοντική αναβάθμιση των δρόμων αλλά και των πέριξ αυτών υποδομών, συντελούν στην ασφάλεια των διερχομένων αλλά και ωφελούν συνολικά την κάθε περιοχή. Το πλούσιο και πολυποίκιλο «μωσαϊκό» της Δυτικής Ελλάδος μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες εντός και εκτός Ελλάδος ικανοποιώντας ακόμα και τον πλέον απαιτητικό. Στο πλαίσιο αυτό οι σύγχρονοι οδικοί άξονες αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για την πρόσβαση των επισκεπτών σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας. 

«Η είσοδος κάθε πόλης αποτελεί την πρώτη εντύπωση που έχει ο επισκέπτης όταν φτάνει σε αυτήν. Μια όμορφη και νοικοκυρεμένη είσοδος σε προδιαθέτει θετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να μένουμε μόνο σε ένα σημείο. Σε κάθε σημείο της Περιφέρειας αυτή τη στιγμή εργάζονται συνεργεία που αποκαθιστούν προβλήματα, καθαρίζουν ρέματα, βελτιώνουν τον οδοφωτισμό, τις διαγραμμίσεις, πραγματοποιούν νέα έργα. Δύο χρόνια δουλεύουμε ασταμάτητα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Η Περιφέρειά μας ολόκληρη αναβαθμίζεται και οι συμπατριώτες μας το βλέπουν κάθε μέρα αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Μαυρομμάτης. 

Οι εργασίες στην είσοδο του Αγρινίου θα βρίσκονται σε εξέλιξη τους επόμενους μήνες και  μέχρι την ολοκλήρωσή τους οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σεβόμενοι τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια