ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός :“Πέταξε” τη νίκη στο τέλος

Την ευκαιρία να πάρει μια σημαντική νίκη «πέταξε» ο Παναιτωλικός και ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ιωνικό στο τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου.

Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κορνέλιους κέρδισε πέναλτι από τον Ρομαό και ο Μεντόσα με εύστοχη εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Στο 68’ ο Αποστολάκης βρήκε στην αντεπίθεση τον Βέργο που έστρωσε στον Ντουάρτε και αυτός με δυνατό γωνιακό σουτ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τρία λεπτά αργότερα, μετά από φάουλ του Άοσμαν, απόκρουση του Μελίσσα και σουτ του Ντάλσιο. Στο 75’ αποβλήθηκε ο Ρομαό και στη συνέχεια η ομάδα μας έχασε σημαντικές ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Στο 90’ πλήρωσε την αδράνειά της και ο Βαφέας με σουτ ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αποστολάκης, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (83′ Λούι), Μεντόσα (60′ Μπαρμπόσα), Μόρσεϊ (88′ Τσιγγάρας), Καρέλης (60′ Βέργος).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (89′ Καμπράλ), Βαλεριάνος, Κάνιας (89′ Ματσούκας), Ντάλσιο, Κιάκος (61′ Μάναλης), Αοσμαν (93′ Γκοτσούλιας), Λένις (89′ Βαφέας).

Πριν την εναρξη του αγώνε τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Κουτσογιάννη.

Εισιτήρια: 1.327

 Φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ-panetolikos.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια