ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο-Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821


Το kainourgiopress σας γνωστοποιεί  το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Καινούργιο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σας προσκαλούμε όπως παραστείτε στο χώρο των επισήμων, κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, (Δοξολογία, Επιμνημόσυνη δέηση, παρέλαση), σύμφωνα με το πρόγραμμα της Κοινότητάς μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

· Γενικός σημαιοστολισμός Οικιών, Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, Καταστημάτων Νομικών προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου και Οργανισμών από 8η πρωινής της 23ης Μαρτίου μέχρι και της δύσεως του ηλίου της 25ης Μαρτίου.

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

· Φωταγώγηση των Δημοσίων Καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες των Ιερών μας Ναών.

ΩΡΑ 09:45-
  Τέλεση επισήμου δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την  διευθύντρια 1ου ΕΠΑ.Λ   Καινουργίου  κ. Μουρατίδου Βασιλική.

ΩΡΑ 10:30 - Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Πεσόντων στην κεντρική πλατεία Καινουργίου.
Προσκλητήριο των νεκρών μας στους αγώνες υπέρ της Ελευθερίας και αξιοπρέπειας του Έθνους.

Κατάθεση στεφανιών από :  Τον  Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καινουργίου κ. Βασίλειο Καραγκούνη, τους Μαχητές του 1940 στην Αλβανία, την Εθνική Αντίσταση,το Κ.Α.Π.Η. Καινουργίου, την Τριχωνίδα Α.Ε., το 1ο ΕΠΑΛ Καινουργίου, το Γυμνάσιο Καινουργίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Νηπιαγωγείο Καινουργίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Καινουργίου,  τον Αγροτικό Σύλλογο Καινουργίου, το  Τ.Ο.Ε.Β. Καινουργίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινουργίου, τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Καινουργίου  << Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ>>, τον  Πολιτιστικό Αθλητικό  Όμιλο <<ΔΟΞΑ Καινουργίου>>,  τον Πολιτιστικό Όμιλο <<ΟΙ ΘΕΣΤΙΕΙΣ>>,  την Αρχαιολογική Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων,  το Πολιτιστικός Σύλλογος Καινουργιωτών Αττικής "Ο ΘΕΣΤΙΟΣ", το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοσίας <<Η ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ>>, το σύλλογο Παλαιμάχων <<ΔΟΞΑΣ Καινουργίου>>, τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Προσηλιωτών, τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Όμιλο Τριχωνίδας <<ΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ>>και την Αθλητική Ένωση Καινουργίου.

Στην μνήμη των νεκρών μας ενός λεπτού σιγή.
Εθνικός Ύμνος από χορωδία μαθητών του Καινουργίου.
Παρέλαση μαθητών των Σχολείων μας.

  Τελετάρχης όλων των εκδηλώσεων ορίζεται ο κ. Δημήτριος Διαμάντης, Σύμβουλος Κοινότητας Καινουργίου.
·
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια