ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επιτυχιών συνέχεια για την ΟΠΚΕ Αγρινίου-Εντόπισαν 70 κιλά χασίς και 92.000 ευρώ(φωτο)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους  αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, για την σύλληψη τριών (3) δραστών (δύο άνδρες και μία γυναίκα) για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών ουσιών και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε ύποπτο όχημα, βραδινές ώρες της 09.03.2022, βρέθηκε στην κατοχή των δραστών ναρκωτική ουσία (κάνναβη) και το ποσό των ενενήντα δύο χιλιάδων ευρώ (92.000,00€). Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., με επαγγελματισμό, με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και μεθοδικότητα κατά την διάρκεια της προανάκρισης των συλληφθέντων κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία της δράστιδος για την προέλευση των χρημάτων.

Συγκεκριμένα παραδέχτηκε ότι τα χρήματα είναι προϊόν εγκλήματος, υπόθεση Ναρκωτικών που έλαβε χώρα στον Ασπρόπυργο Αττικής, ενώ παράλληλα οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εξακρίβωσαν  τους ισχυρισμούς της και τα χρήματα συσχετίστηκαν  με υπόθεση διακίνησης Ναρκωτικών, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αθηνών, κατά την οποία κατασχέθηκαν περίπου εβδομήντα (70) κιλά κάνναβης.

Δηλώνουμε υπερήφανοι για την ποιότητα και την επαγγελματική δράση των συνάδελφων μας, που για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν την προσήλωση τους στο καθήκον, εδραιώνοντας το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης των πολιτών στην Ελληνική Αστυνομία, με δυναμική και ουσιαστική αστυνόμευση σε όλη την περιοχή μας. 

                    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος              ΔΙΩΤΗΣ  Νικόλαος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια